Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Bba Novac•Piata Muncii•casa•460mp•P 3•pretabil ...

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum o săptămână 4.600 EUR
Zona

Baba Novac

Număr camere

13

Suprafață utilă (m²)

460

An finalizare construcție
2003
Suprafață teren (m²)
250
Stare proprietate
Bună
Clasă energetică
A
Mobilat/Utilat
Nemobilat

O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita, dar cum ar fi ca si locuinta ta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF REAL ESTATE ( www.pyfrealestate.ro) pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

PYF REAL ESTATE va propune, prin agentul zonei Eduard F., spre inchiriere, o vila cu regim de inaltime P 3E, pretabila in pentru clinica sau sediu firma\birouri, pozitia fiind una foarte buna, situata in Bucuresti zona Baba Novac-Piata Muncii-Campia Libertatii, mai exact pe str.Ion Tuculescu, in apropierea Spitalului Victor Babes si Spitalului Gomoiu si in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun (statia de metrou Piata Muncii la 7 mintute de mers pe jos si liniile STB 1, 10, 135, 311, 330, N1, N10 la 4 minute de mers pe jos). Vila este construita in anul 2003. Constructia este solida realizata din cadre din beton armat (stalpi si grinzi), planseele si scara de acces sunt din beton armat.

Este compusa din 14 camere, fiind compartimentata astfel :

PARTER: camera, grup sanitar, sala activitati diverse, camera tehnica, hol, casa scarii
ETAJ 1: terasa de acces, vestibul, hol, 2 camere, baie, casa scarii
ETAJ 2: 4 camere, 2 balcoane, baie, hol, casa scarii
ETAJ 3: 5 camere, baie, casa scarii si hol

Inchiderile exterioare sunt realizate cu zidarie de caramida de 30 cm grosime si izolatie termica cu polistiren de 10 cm. Compartimentarea interioara este realizata din zidarie de caramida de 12,5 si 25 cm.
Acoperisul este tip sarpanta din lemn cu invelitoare Lindab si fereastra Velux, terasele si balcoanele fiind hidro si termo izolate.

Casa scarii, holurile, terasele, baile, tot parterul si tot etajul 3 sunt placate cu marmura si gresie, iar camerele au pardoseala din parchet de lemn masiv lacuit.
- Toate camerele au aparate de aer conditionat, tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan, dublate de rulouri exterioare inclusiv la accesul in parter unde sunt doua randuri de usi
- Cladirea este racordata la apa, canal, gaze, electricitate, fibra optica. Incalzirea se face cu calorifere din otel, alimentate de o centrala termica pe gaz, iar apa calda este furnizata de un boiler cu incalzire tot pe gaz, avand un rezervor tampon de apa calda, dar si inca unul de apa rece care are rolul si de rezervor de apa suplimentar in caz de incendiu, sau intrerupere alimentare cu apa.

Vila are 2 cai de acces separate spre Parter si Etajul 1 care comunica in interior prin casa scari

Suprafata constructiei este de 460 mp, avand 115 mp/nivel. Suprafata terenului este de 250 mp din care liber 130 mp cu 3 porti de acces.

Ca si locuri de parcare se pot parca in curte 2 masini, iar restul in jurul casei, parcarea fiind la liber

Curiozitatea va este starnita? Echipa PYF REAL ESTATE va invita la vizionare, pentru a vedea cu ochii dumneavoastra toate aceste avantaje, avantaje dobandite prin inchirerea acestei case la pretul de doar 4600 EURO. Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nici o problema! Echipa PYF REAL ESTATE este bucuroasa sa va ajute sa alegeti cea mai buna casa pentru dvs. si familia dumneavoastra si de aceea va invitam sa ne contactati | ID intern : Pyf008B5403

Put You First nu este doar un motto, este misiunea noastra! Pyf Real Estate percepe un comision de 50% din contravaloarea unei chirii lunare pentru intermedierea unei tranzactii de inchiriere sau 2% din valoarea de achizitie a unui bun imobil pentru intermedierea unei tranzactii de vanzare-cumparare.

Număr Băi: 4
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 3
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici