Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Bicicleta 26 inch Rockrider, cu echipare deore si furca pe aer

Vaslui, Vaslui Acum o lună 1.500 LEI Livrare cu verificare
Tip

MTB

Vand bicicleta montain bike care la baza e un rockrider 5.1 cumparat acum multi ani dar a avut un upgrade full in afara de cadru marimea L care nu a fost nevoie sa il schimb care e unul foarte rezistent..

La bicicleta i s-a schimbat ghidonul care era din otel, toata transmisia care acum e deore, rotile sunt remerex, una jumbo speciala pe spate pentru cauciucuri late de pana in 2.5 si una de fata ce suporta caucicucuri de pana in 2.2.

Caucicururile sunt aproape noi: cst cabalero pe fata si cauciuc schwalbe pe spate pentru stabilitate si aderenta pe orice teren.

Butucul de pe spate este unul novatec pe rulmenti care nu are moarte, ambele roti au sistem quick release, nu ai nevoie de chei la ea ca sa scoti rotile.

Furca este RST pe aer cu o cursa de 130mm si care suporta disc de pana la 180mm, momentan am de 160 pe fata cu frana avid si tot avid pe saboti pe spate, asa este cadru.

Pedalele sunt BBB speciale de mtb cu tepuse pentru aderenta, si care sunt din aluminiu.

Bicicleta are o transmisie 9x3 cu schimbator de viteze slx, care se deregleaza poate odata la 5 ani, asa performant este..

Lantul a fost schimbat acum 1 an, pinioanele acum 3 ani..

Scaun wtb schimbat acum 2 ani.

Ce ar trebui schimbat la ea este rulmentul dreapta de la monobloc care cand apesi mai tare in pedala dreapta trosneste, asta cand apesi in forta, ori schimbat monoblocul cu totul.. In afara de urme de utilizare+ mici zgarieturi bicicleta arata de nota 9 deoarece a fost intretinuta, curatata si unsa des.

Desi a fost schimbat acum 3 ani ultima data si e pe rulmenti, de la praf nu tine prea mult.. Si trebuie furca servisata, schimbat uleiul si reglat lock-out care s-a dereglat, din vina mea cand am desfacut capacul de la maneta, dar nu e nimic grav.

Bonus: dau un claxon cu buton montat de mine, el era cu un buton micut, si eu i-am cumparat separat buton.. Mai dau bonus suport bidon zefal+pompa si aparatorile de pe ea special concepute ptr mtb care sunt de la zefal+2 camere noi nefolosite. Un total de vreo 280 lei

Bicicleta se afla in stare buna de functionare si azi am iesit cu ea la tura, nu mi-a facut niciodata probleme, nu are ce sa se trice la ea..

---
De preferabil sa o dau local in Vaslui sau Iasi.

La cerere pe whatsapp pot da poze si cu alte piese, ori video. Cine se deplaseaza la Vaslui sa o cumpere ii fac reducere 100 lei.

Ti se pare ca e mare pretul? atunci nu e de tine pentru ca nu cunosti piesele si preturile pieselor de calitate, bicicleta are numai piese de calitate. Cumpara-ti cu piese ieftine care se strica des..

Pret negociabil in limita bunului simt, nu veniti cu oferte in batjocura ca nu va raspund. Am tot lasat de la 2000 lei cat face normal bicicleta. O dau ca mi-am luat una electrica.

Biciclete și accesorii din:

Judetul Vaslui Vaslui
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici