Anunțul a fost dezactivat!

Bicicleta eliptica FINNLO CleverFold CF70 BT, greutate 18kg

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 8 luni 1.700 LEI Livrare cu verificare
Tip

Echipamente sportive

Stare

Nou

 Preț negociabil

Bicicleta eliptica FINNLO CleverFold CF70 BT, pliabila, greutate volanta 18kg, ergometru 10-350 watt, Bluetooth, compatibilitate Iconsole/Kinomap/BitGym, greutate maxima utilizator 130 kg

~ Antreneaza-te - Pliaza - Depoziteaza
O tehnologie extrem de sofisticata de pliere rapida pe cadrul principal responsabila pentru actiunea unica de economisire a spatiului pana la mai putin de 50%. In cele din urma, puteti avea acasa un trainer de dimensiuni studio care se va plia la o dimensiune compacta dupa antrenament si poate fi depozitat cu usurinta intr-un colt sau langa un dulap. Un sistem inovator de role integrat de 360 de grade, pivotant, va permite sa deplasati bicicleta fara efort.

~ Caracteristici Premium
~ High-end pana la capat
In plus fata de tehnologia sa de pliere inovatoare, CF70 BT se situeaza ferm in categoria premium high-end in ceea ce priveste caracteristicile si finisajul. In comparatie cu multe alte dresuri disponibile pe piata astazi, FINNLO CF70 BT este mult mai robust si mai durabil. Noul trainer CF70 BT vine cu o conexiune Bluetooth si o gama intreaga de cele mai recente optiuni de divertisment multimedia. FINNLO CF70 BT are diverse programe de fitness si cardio, un afisaj digital bine luminat si un computer de fitness intuitiv la bord.

~ Computer cu test de fitness integrat
Masurati-va ritmul cardiac dupa o sesiune de antrenament reusita. Cu cat ritmul cardiac scade mai repede, cu atat suntem mai fit. Computerul de la bordul antrenorului CF70 BT te recompenseaza cu un grad de fitness intre unu si sase. Scopul este imbunatatirea acestei note cu fiecare sesiune.

~ Ecran LCD conventional sau afisare prin smartphone sau tableta
Rasfatat pentru alegere: utilizati metoda de afisare conventionala prin intermediul ecranului LCD mare sau utilizati in schimb smartphone-ul / tableta. Puteti vedea profiluri de urcare / coborare, viteza, timp, distanta parcursa, calorii arse, ritm cardiac, grasime corporala, IMC si test de fitness - toate dintr-o privire. De asemenea, puteti utiliza smartphone-ul sau tableta pentru a va controla antrenamentul cu usurinta prin intermediul uneia dintre aplicatiile de fitness (Kinomap, iConsole, BITGym).

~ Cu tehnologie Bluetooth
Urmariti filme pe YouTube sau redati-va preferatele din biblioteca muzicala. Alternativ, puteti utiliza aplicatii de fitness compatibile pentru a va antrena pe traseele live si pentru a documenta sau compara progresul antrenamentului. Aplicatia de antrenament Kinomap ofera traseul pe care il alegeti prin intermediul video-ului catre telefonul dumneavoastra smartphone. Cu cat pasiti mai repede, cu atat va deplasati mai repede prin peisaj, de ex. O padure sau pe malul marii. Pur si simplu asezati telefonul pe suportul pentru smartphone / tableta si bucurati-va de o motivatie variata de antrenament. Conexiunea USB integrata va incarca smartphone-ul sau tableta in timp ce va antrenati.

~ Monitorizarea ritmului cardiac pentru un antrenament cardiovascular sanatos
~ Pentru obiective sanatoase de fitness
Care este obiectivul tau personal? Vrei sa iti imbunatatesti nivelul de fitness sau trebuie sa arzi calorii pentru a pierde cateva kilograme? Ritmul cardiac este cheia. Senzorii de impuls de mana pozitionati ergonomic sau cureaua de piept optionala va permit sa tineti cont de ritmul cardiac in orice moment pentru a va atinge obiectivele de fitness personale mai rapid. Receptorul pentru ritmul pulsului este inclus in continutul de livrare al CleverFold CF70 BT. Optional, puteti introduce o valoare max. valoarea ritmului cardiac pe computer. Antrenorul FINNLO CF70 BT va forma apoi automat rezistenta odata ce ati depasit valoarea limita stabilita.

~ Antrenament silentios de acum incolo
~ Cu rotatie perfect dinamica
O masa a volantului de 18 kg si o tehnologie de rulmenti cu bile incercata si testata creeaza o experienta de rulare foarte uniforma si bine rotunjita, care simuleaza perfect secventa de miscare naturala a rularii in aer liber. Cureaua trapezoidala de inalta performanta asigura un transfer excelent de putere fara alunecare. Rezultatul: antrenorii cross FINNLO ofera o dinamica de miscare practic silentioasa. Va puteti concentra pe deplin asupra antrenamentului fara a va deranja vecinii cu sunete repetate de razuire sau zgomote si zgomote care sunt atat de adesea parte integranta a masinilor de fitness mai simple. Va puteti antrena oricand - noapte sau zi - sau in fata televizorului in liniste, fara a deranja pe nimeni.

~ Alte specificatii
Conectivitate bluetooth;
Compatibilitate iConsole, Kinomap si BitGym;
Rezistenta: 20-400 watti.

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici