Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Cabana Relax Time de închiriat, maxim 17 pers. Ocupată de Revelion

Valisoara, Alba Acum 2 luni 800 LEI
Zona

Central

Tip

Cazare

Liberă de Crăciun, Ocupată de Revelion

Inchiriez cabană situată în Cheile Valișoarei din jud. Alba, într-o zonă deosebit de frumoasă, în apropierea comunei Rîmetea, la aproximativ 30 km pârtia de ski Băișoara, la 60 km de Cluj și la 15 km de Aiud.
Cabana este destinată familiilor și cuplurilor responsabile. Cabana nu este pentru petreceri zgomotoase în aer liber. Muzica este permisă la interior, însă pe terasă (aer liber) la un volum redus pentru a nu deranja vecinii și în limita bunului simț.

Cabana dispune de 5 camere, toate la mansardă :
1Camera - 4 paturi single
1 Camera - 3 paturi single
1Camera - 2 paturi dublu matrimonial
2Camere -câte un pat dublu matrimonial și un pat single fiecare,"TOTAL 17 LOCURI".
Mai dispune de un living generos cu colțar, canapea, mese, scaune, TV, wi-fi, boxă portabilă, o bucătărie mobilată și echipată, o baie cu două dușuri la parter, o baie de serviciu la etaj, debara sub trepți, terasă spațioasă 30 mp, zona de grătar și ceaun cu pavilion, loc de parcare și camere video în zonele comune.

Servicii incluse în preț :
-detergent pentru vase, hârtie igienică, saci menajeri
-lemne pentru grătar, ceaun și termosemineu
-internet, TV prin cablu.

Prețuri :

* Weekend *2 nopți/preț 1700 lei (excepție sărbători legale)

*Weekend * 1 noapte/preț 1400 lei, se închiriază doar dacă weekendul respectiv nu este ocupat pe 2 nopți.

* Weekend și în timpul săptămânii *
În anumite situații și condiții se închiriază și cu mai puține camere în funcție de zile și nr.de persoane, prețuri începând de la 800 lei, pentru detalii vă rog să mă contactați.

MAXIM 17 persoane.

Check in de la ora 12
Check out ora 13

Cabana NU SE ÎNCHIRIAZĂ persoanelor sub 22 de ani !

Interzis fumatul în interiorul cabanei !

Mai multe detalii/poze la telefon, chat lajumate.ro și WhatsApp.

*In cazul în care nu este posibilă preluarea apelului, lăsati mesaj cu perioada dorită, etc. și noi vă răspundem cât mai repede posibil.

Vă așteptăm cu mare drag!

Localizare anunţ

Turism - Cazare din:

Judetul Alba Valisoara Rimetea
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici