Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Casa 2 camere, 81 mp utili + 2225 teren , în satul Rediu

Rediu, Cluj Acum o săptămână 186.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

81

Suprafață teren (m²)
2225
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Blitz va ofera spre vanzare o casa individuala situata in localitatea Rediu, comuna Aiton, într-o zonă pitorească și liniștită. Tot ceea ce ai nevoie pentru a începe o viață nouă se află deja în casă. Cu o suprafata de 80 de metri patrati, această locuință reprezintă o oportunitate unică pentru cei care caută să trăiască într-un mediu rural, cu priveliști încântătoare și liniște. Cu finisaje de calitate și mobilier complet, casa este pregătită să devină căminul tău. Este formata din bucatarie cu zona de zi, baie si un dormitor. Confortul termic este realizat cu ajutorul incalzirii in pardoseala cu centrala termica pe gaz. Este racordata la retelele publice de utilitati.
Spațiul generos al terenului oferă posibilități nenumărate pentru grădinărit, recreere sau chiar extinderea casei. Satul Rediu este cunoscut pentru atmosfera sa prietenoasă, aici vei găsi un echilibru perfect între viața de sat și confortul modern.
Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați.
Cod ofertă / ID BLITZ: P99212
Id intern: P99212

Număr Băi: 1
Nr. locuri parcare: 5-10

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici