Anunțul a fost dezactivat!

Casa 4 camere teren 500 mp Moara Vlasiei

Moara Vlasiei, Bucuresti-Ilfov Acum un an 147.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

110

An finalizare construcție
2022
Suprafață teren (m²)
500
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Sunteti in cautarea unei locuinte in afara Bucurestiului? Vreti sa va bucurati de linistea naturii, de aer curat si de facilitatile traiului la curte? Va invit sa descoperim impreuna frumoasa localitate Moara Vlasiei, o comuna inconjurata de lacurile si codrii Vlasiei, cu locuitori primitori si civilizati, cu o infrastructura pusa la punct si in continua dezvoltare.
Odata ce ati pasit in aceste locuri si ati apucat sa va plimbati pe potecile padurii, pe malul lacurilor si sa interactionati cu oamenii comunei, sigur veti dori sa reveniti. Daca sunteti pasionati de pescuit, biciclete si nu numai aici este locul ideal in care trebuie sa fiti, localitatea fiind inconjurata de nenumarate balti de pescuit, circuite in natura pentru bicicleta cat si pista amenajata de-a lungul drumului judetean.
Moara Vlasiei este la doar 20 minute de Bucuresti, sunt mai multe cai de acces catre oras, dar cea mai rapida este Autostrada A3, aici fiind si prima iesire dinspre Bucuresti spre Ploiesti. Beneficiati si de transport in comun, avand o linie de autobuz care ajunge la Piata Presei Libere in Bucuresti si de asemenea, microbuze.
Cumparaturile le puteti face in diverse locatii, de la macelarii cu produse din ferma proprie, brutarii traditionale, magazine alimentare, centre de materiale de constructii si produse de uz caznic.
In Moara Vlasiei gasim, de asemenea gradinite, unele cu program prelungit si scoli gimnaziale.
Acum, ca v-am starnit interesul asupra comunitatii, sa va prezint si casa in care va puteti muta si bucura de toate aceste facilitati.
Va propun spre vanzare o casa desfasurata pe parter cu o suprafata de 110 mp utili plus 2 terase de 20 mp, respectiv 7 mp. Locuinta este formata din 4 camere cu o dispunere semidecomandata : 1 living, 3 dormitoare, 1 bucatarie, 2 bai si spatii de depozitare.
Calitatea materialelor si a executiei lucrarilor este una ridicata, experienta de peste 8 ani a dezvoltatorului fiind garantia unor locuinte trainice si primitoare.
Locatia beneficiaza de toate utilitatile : asfalt, gaz, curent, apa, canalizare, telefonie si internet.

Pentru mai multe informatii va stau cu drag la dispozitie !

Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici