Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Casă 5 camere, renovată, curte individuală, Str Biseri...

Brasov, Brasov Acum 2 luni 950 EUR
Zona

Brasovul Vechi

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

94

An finalizare construcție
1953
Suprafață teren (m²)
108
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Parțial
 Preț negociabil

Bună, sunt Aniela Panait, consultant imobiliar în cadrul RE/MAX Central și vă prezint spre închiriere o casă frumoasă, foarte bine întreținută, curte individuală, situată pe strada Bisericii Romane.

Zona este una rezidențială, liniștită, cu proprietăți îngrijite, avand toate facilitatile în apropiere: magazine, scoala, spital, universitate, etc.
Dispusă pe pivniță, parter și mansardă, proprietatea are 3 camere la parter (de 18, 16 si 14 mp utili) si două la mansardă (17, respectiv 15 mp utili), cu cate o baie pe nivel. De asemenea, dispune și de o pivniță generoasă, de 15 mp .
Bucătăria este complet mobilată și utilată și are si acces direct în curte.
Casa a fost complet renovată în anul 2017, cand s-au schimbat și instalația electrică și cea sanitară, precum și acoperisul.

Proprietatea este pretabilă atat pentru rezidență, cat și pentru birouri, în trecut aici funcționand o firmă IT.
Curtea permite accesul auto pentru o mașină compactă, dar locuri de parcare sunt disponibile și pe stradă. În spatele casei se află o zonă verde, liberă, acoperită cu gazon, unde se poate amenaja o zonă de relaxare și barbecue.

Se dorește plata chiriei anticipat pe o lună, plus o garanție în cuantumul unei chirii.
Comision 50% din prima chirie plus TVA.

Pentru mai multe detalii sau informații, nu ezitați să mă contactați.

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Subsol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici