Anunțul a fost dezactivat!

Casa 6 camere zona Sagu

Sagu, Arad Acum o lună 117.500 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

200

An finalizare construcție
2004
Suprafață teren (m²)
2880
Stare proprietate
Renovată
 Preț negociabil

Casa 6 camere zona Sagu: este situata in zona centrala a localiatii, suprafata totala teren 2880 mp, suprafata construita 250 mp, frontul stradal 27 mp, an constructie 1977, renovata total in 2004, materiale constructie caramida.

Casa 6 camere zona Sagu: este compusa din doua corpuri de cladire, in cea mare avem 6 camere, 2 bai, ( una cu cabina dus si una cu cada ) hol, antreu, mansarda la gri cu scara exterioara. Cele doua camere spre strada au geamuri duble cu tocuri de lemn si sticla termopan, rolete, usile interioare la cemere sunt din lemn, usi exterioare si geamuri termopan, parchet masiv si laminat intr-o camera, gresie si faianta in bai si bucatarie. Casa este izolata cu ampora de 5 cm, peretii au grosimea de 50 cm, invelitoare cu tigla de Jimbolia, incalzire centrala proprie cu lemne si carbuni, teracote, boilere pentru apa calda, curent trifazic si monofazic, canalizare apa curenta, pivnita in suprafata de 24,20 mp.

Casa 6 camere zona Sagu: corpul de cladire din curte este compus din hol inchis in termopan, bucatarie open space cu locul de luat masa, doua camari pentru depozitare alimente, doua garaje, terasa acoperita iar in gradina o anexa spatioasa. Curtea este betonata, intrare auto, fantana cu tuburi adancime 18 m cu apa este potabila. Gradina este impartita in spatiu pentru gradinarit si livada cu pomi fructiferi in mare parte nuci.

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Curent
Apă
Canalizare
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici