Anunțul a fost dezactivat!

Casa batranesca , 80 mp utili , 800 mp teren , zona Plopeni

Suceava, Suceava Acum 2 săptămâni 73.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

80

Suprafață teren (m²)
800
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Parțial

Blitz imobiliare oferă oportunitatea de a achiziționa o casă tradițională, cu o suprafață utilă de 80 de metri pătrați, situată într-o locație pitorească în Plopeni, în apropierea școlii locale. Proprietatea se află pe un teren generos de 800 de metri pătrați, oferind potențial pentru dezvoltare și extindere.

Această casă batrânească poate fi restaurată cu grijă pentru a-și recăpăta frumusețea și a deveni un cămin confortabil și plin de caracter. Cu o structură solidă, aceasta poate deveni o reședință de vis pentru cei care apreciază farmecul clădirilor tradiționale. Alternativ, terenul generos oferă oportunitatea de a construi o nouă locuință sau de a dezvolta proiecte ulterioare.

Aceași proprietate se află în imediata apropiere a unei străzi principale, asigurând acces ușor la transportul public și la toate facilitățile orașului. Toate utilitățile necesare, cum ar fi apă, gaz, electricitate și canalizare, sunt disponibile la frontul proprietății, făcând procesul de renovare sau dezvoltare mult mai convenabil.

Această ofertă reprezintă o oportunitate unică de a investi într-o casă tradițională cu potențial ridicat de valorificare, într-o locație excelentă din Plopeni. Cu o suprafață generoasă de teren și toate utilitățile la îndemână, această proprietate poate deveni un cămin minunat sau un proiect de investiții profitabil.
Va asteptam la vizionare !
Cod ofertă / ID BLITZ: P92562
Id intern: P92562

Număr Băi: 1
Nr. locuri parcare: 3

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici