Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Casa Bca, zona Monument

Tulcea, Tulcea Acum 4 luni 93.000 EUR
Zona

Monumentului

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

120

An finalizare construcție
1996
Suprafață teren (m²)
237
Stare proprietate
Renovată

Oferim spre vanzare Casa din Bca , izolata exterior, situata intr-o zona linistita, zona Monument. Este compusa din 2 dormitoare, living, hol generos in suprafata de 15 mp, bucatarie si baie. Suprafata totala 237 mp, suprafata construita 120 mp, deschidere 15 ml. Compartimentare: decomandat. Incalzire: centrala pe peleti si centrala pe Gaz. Acoperis nou Lindab. De asemenea gardul casei este nou. Imbunatatiri: geam termopan cu tamplarie pvc, parchet, gresie, faianta, calorifere din aluminiu, etc. Casa detine 1 beci generos si anexe. Casa este racordata la toate utilitatile. PRET 93000 EURO;
Suprafetele imobilului prezentat sunt cu titlu informativ. Clintii interesati de veridicitatea informatiilor, sunt rugati sa solicite documente.

Oferim consultanta gratuita pentru obtinera de credit ipotecar sau'' Prima Casa''. Va asteptam cu drag sa vizionam impreuna aceasta proprietate, la biroul de vanzari al Agentiei, situat pe str. Isaccei, la Casa de Cultura a Sindicatelor, parter, vis a vis de FARMACIA CATENA.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici