Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Casa Breazu

Breazu, Iasi Acum o lună 129.900 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

95

Suprafață teren (m²)
500
Stare proprietate
Bună

???? Ocazie unică! Casa platou Breazu!
Casă de vis cu 3 dormitoare, încălzire în pardoseală și teren împrejmuit! ????
Ești în căutarea unei case care să îți îndeplinească toate dorințele? Proprietatea noastră este cu siguranță ceea ce cauți! Iată câteva motive pentru care ar trebui să nu ratezi această oportunitate:

???? Locuință spațioasă: Casa are o suprafață utilă generoasă de 95 mp, oferindu-ți suficient spațiu pentru a te bucura de confort
???? 3 dormitoare elegante
???? Luminos și primitor: Livingul este spațios și luminos, beneficiind de o lumină naturală generoasă.
???? Baie spațioasă
❄️ Încălzire în pardoseală: Te vei bucura de confort termic în fiecare colț al casei datorită încălzirii în pardoseală. Fii pregătit să te simți mereu confortabil, indiferent de temperaturile de afară.
???? Spațiu exterior: proprietatea dispune de un teren împrejmuit de 500 mp, oferindu-ți intimitate și posibilitatea de a te bucura de activități în aer liber. Poți amenaja un grătar sau un loc de joacă pentru copii și să profiți de momentele petrecute în natură.
???? Acte în regulă și posibilitate de credit

Suntem aici pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare!


Id intern: P5097

Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 0%
Curent
Apă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici