Anunțul a fost dezactivat!

Casa 12 camere 350 mp utili pretabila locuinta si afacere in

Cristian, Brasov Acum o zi 200.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

12

Suprafață utilă (m²)

350

An finalizare construcție
1960
Suprafață teren (m²)
550
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Parțial

ATUM Imobiliare va propune spre vanzare o casa individuala pretabila locuinta si afacere, compusa din 12 camere si 550 mp teren in Cristian, langa Sibiu.
Proprietatea este formata din 4 corpuri de cladire si dispune de acces auto avand o deschidere stradala generoasa de 18 metri.
Toate incaperile insumeaza 350 mp utili, pe langa acest spatiu o sa beneficiati si de curte libera de 218 mp, pivnita si pod solid cu planseu din beton, acesta din urma are o inaltime generoasa fiind ideal pentru depozitare sau chiar mansardare.
Constructia initiala (2 camere, pivnita si sura saseasca) dateaza din jurul anului 1960, ulterior in anul 2010 casa a fost extinsa si total renovata, momentan fiind compusa din 4 corpuri distincte, astfel:
- Primul corp insumeaza 184 mp utili si dispune de pivnita la subsol, parterul are 2 intrari si este format din 5 camere, baie, 2 holuri si o debara iar la etajul casei sunt 5 camere, baie si hol casa scarii, tot cu acces dublu dinspre parter;
- Al doilea si al treilea corp insumeaza 47 mp utili, acestea sunt compuse din 2 camere mari impartite in 4 incaperi;
- Al patrulea corp masoara 117 mp utili la parter unde sunt 3 camere generoase, hol si grup sanitar iar podul cu aceeasi suprafata are acces direct din curte pe 2 scari exterioare din beton.
Primul corp de cladire este pretabil pentru locuinta intrucat este complet renovat si finisat la stadiul de cheie, corpul 2 si 3 se pot transforma in garaj/spatiu birouri/magazie sau locuinta iar corpul 4 este ideal pentru desfasurarea de activitati de productie, atelier sau depozitare.
Predarea casei se face cu urmatoarele dotari si imbunatatiri: acoperis nou cu invelitoare din tigla Bilka, jgheaburi noi incorporate in sistemul pluvial, acces fantana, geamuri termopan, usi din lemn si Pvc, pereti zugraviti in lavabil, parchet laminat, gresie, faianta, instalatii sanitare si electrice, 2 centrale termice pe gaz cu instalatii din cupru si calorifere din otel.
Viitorul proprietar poate opta, in functie de viitoarea destinatie a cladirii, la o recompartimentare a spatiului util actual.
Zona in care este amplasata casa este foarte frumoasa si linistita, strada este asfaltata si iluminata public.
Valoarea acestei proprietati este de 200.000 euro TVA, se accepta si creditare bancara fiind intabulata si libera de sarcini. ID intern: 1168.

Număr Băi: 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5-10
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Subsol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici