Anunțul a fost dezactivat!

Casa cu 3 camere si teren de 320 mp zona Parcului Sub Arini

Sibiu, Sibiu Acum 5 luni 350.000 EUR
Zona

Sub Arini

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

83

An finalizare construcție
1960
Suprafață teren (m²)
320
Stare proprietate
Bună

Casa cu 3 camere situata in proximitatea Parcului Sub Arini din Sibiu, proprietate atractiva si confortabila care ofera o experienta de locuire placuta sau chiar business.
Suprafata utila de 83 mp este bine organizata si distribuita intr-un mod inteligent, oferind suficient spatiu pentru toti membrii familiei, iar la subsol se afla o pivnita de aproximativ 50 mp.
Casa este amplasata pe o strada linistita, dominata de case, ceea ce ofera o atmosfera placuta si prietenoasa. Curtea mare de 203 mp ofera spatiu generos pentru relaxare in aer liber si activitati de divertisment, precum si pentru gradinarit sau alte activitati recreative.
La intrarea in casa, exista o zona de zi fiind compusa dintr-un living open space cu bucataria, zona de noapte include 2 dormitoare spatioase care ofera suficient spatiu pentru odihna si relaxare.
Casa dispune de: centrala termica proprie, calorifere din otel, parchet din lemn masiv, geamuri termopan cu tamplarie PVC, gresie si faianta.
Localizata la doar 2 minute de mers pe jos fata de Parcul Sub Arini, proprietatea ofera acces facil la o varietate de facilitati si servicii, precum si la zonele de agrement si divertisment din Sibiu. De asemenea, fiind situata in apropierea zonei centrale, proprietatea este la doar cateva minute de mers cu masina pana la cele mai importante atractii turistice din oras.
Casa se vinde la pretul de 350.000 euro negociabil. ID intern: 1417.

Număr Băi: 1
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Subsol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici