Anunțul a fost dezactivat!

Casa cu 4 camere 1000 mp teren langa padure zona Arhitectilo

Sibiu, Sibiu Acum 2 săptămâni 360.000 EUR
Zona

Calea Cisnadiei

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

150

An finalizare construcție
2023
Suprafață teren (m²)
1000
Stare proprietate
Bună

De vanzare in Sibiu casa pe un singur nivel in suprafata toatala de 200 mp amplasata pe un teren de 1000 mp, situata in cartierul Arhitectilor pe o strada asfaltata pozitionata in imediata apropiere a padurii Dumbrava.
Proprietatea, cu o suprafata utila de 150 mp utili, este dispusa pe un singur nivel si include din camera de zi cu acces pe terasa acoperita, bucatarie ce poate fi configurata sa fie intr-un spatiu deschis cu livingul, fie separata, doua dormitoare generoase cu dressing-uri si bai proprii, precum si un al treilea dormitor cu dressing propriu, o a treia baie generoasa dedicata zonei de zi si hol de acces cu spatiu pentru pantofar si cuier.Constructia este realizata cu zidarie portanta din caramida Porotherm Wienerberger Robust, cu grosimea de 30 cm la exterior si 25 cm la interior. Izolarea termica la exterior este asigurata de un strat de polistiren cu grosimea de 10 cm si densitate de EPS80 si este finisata cu tencuiala decorativa. Tamplaria folosita este de tip PVC cu 7 camere, dotata cu 3 foi de sticla ce dispun de protectie solara. Glafurile, atat cele interioare, cat si cele exterioare, au o culoare alba la interior si gri antracit la exterior. Usa de acces este de marca Drupanel si dispune de izolatie termica si fonica.
Acoperisul este de tip sarpanta, acoperit cu tigla de beton marca Bramac, care include intregul sistem corespunzator (tigla, hidroizolatie, jgheaburi, burlane si parazapezi).
La interior locuinta dispune de facilitati precum incalzire in pardoseala cu termostatare individuala pentru fiecare incapere, centrala termica pe gaz in condensatie, instalatie de aer conditionat cu aparat montat, rulouri exterioare din pvc actionate electric din telecomanda, pereti tencuiti ( tencuiala var-ciment ) si gletuiti, instalatii electrice cu tablou general si sigurante pentru consumatorii de putere, prize si intrerupatoare marca Schneider, precum si instalatii pentru curenti slabi ( TV, Telefon, Internet ) inclusiv prize montate;
Contorizari individuale si contoare montate pentru Gaz, Curent si Apa;
Curtea si gradina vor fi amenajate cu gazon, alei pietonale pavate, alee acces auto si parcari pavate si racord exterior pentru apa atat in partea din fata cat si in partea din spatele casei. Terenul va fi imprejmuit cu gard cu structura din beton si inchideri metalice vopsite electostatic. Accesul auto este asigurat printr-o poarta medalica cu posibilitate de automatizare, iar accesul pietonal prin intermediul unei porti metalice dotate cu videointerfon.
Valoarea de achizitie este de 360000 euro TVA, se poate achizitiona si prin credit ipotecar. ID intern: 1935.




Număr Băi: 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 4
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici