Anunțul a fost dezactivat!

Casa cu Teren, cartier Serbanesti, Bacau

Bacau, Bacau Acum 4 săptămâni 325.000 EUR
Zona

Serbanesti

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

160

An finalizare construcție
2010
Suprafață teren (m²)
890
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Ce este luxul? Luxul este un concept contradictoriu, dar in cazul acestei proprietati, luxul este simplu si concret de definit: ingeniozitate si rafinament, finete si stil.

Luxul nu este pentru oricine, iar aceasta proprietate isi alege stapanul: e un loc care sa ii reflecte complet valorile, credintele si personalitatea unica.
Situata in cartierul Serbanesti al municipiului Bacau, la 3 km de centru, proprietatea este construita (2010) pe 890 mp si reconditionata in 2023 pentru a deveni un templu al confortului.
Realizata sub forma parter si etaj, calitatea premium este vizibila peste tot, fara compromis: de la materialele de constructie folosite - lemn masiv, tamplaria termopan din lemn stratificat, granit, mobilierul de calitate ales pentru a imbina frumosul cu functionalul, obiectele electrocasnice de marca si obiectele de decor, pana la atentia deosebita data culorilor, detaliilor amenajarii.
Confortul este icirc;n stransa legatura cu inovatia, iar casele de lux sunt recunoscute pentru abordarea lor altfel: panouri solare, incaperi inundate de lumina si protejate de rulori exterioare de aluminiu, incalzire in pardoseala pentru interior si terasa exterioara, baile care devin spatiu spa, siguranta prin sistem de alarma si supraveghere.

O proprietate reper ! O proprietate trofeu!
Suna-ma daca esti clientul interesat de calitate si VALUE FOR MONEY!

Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 4
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici