Anunțul a fost dezactivat!

Casa de 120 mp si 1ha teren in Doroteia, Suceava

Suceava, Suceava Acum o săptămână 103.800 EUR
Zona

Central

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

120

Suprafață teren (m²)
10000
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Blitz propune spre vânzare o casă idnividuală situată în zona Doroteia, Județul Suceava, la 50 minute de Municipiul Suceava, în suprafață de 120 mp cu beci și cu o bucătărie-anexă de 35 mp și teren aferent de 1 ha (10.000 mp), terasat care include livadă cu fructiferi cu diverse sortimente.
Casa este compusă din 4 camere, dispuse 3 la parter și una la etaj și se vinde la stadiul mobilat la 103.800e.
Bucătăria-anexă conține și o baie, iar ca utilități avem electricitate, apă curentă captată din izvor de munte, sobe pentru încălzire, construită în 1948.

Terenul impresionant pe care se află construcția cu o suprafață de 10.000 de metri pătrați, este un adevărat colț de paradis pentru iubitorii de natură și grădinărit. Terenul este terasat, ceea ce facilitează accesul și organizarea spațiului exterior. O frumoasă livadă de pomi fructiferi cu meri, visini și pruni încântă privirile și oferă ocazia de a vă bucura de gustul și prospețimea fructelor cultivate chiar în curtea dumneavoastră.

Cu toate acestea, beneficiile acestei proprietăți nu se opresc aici. Datorită poziției sale izolate, veți putea să vă bucurați de intimitatea deplină și să scăpați de aglomerația și stresul urban. În același timp, fiind situată la o distanță rezonabilă de Municipiul Suceava, veți avea acces rapid la facilități, servicii și activități culturale.

Vă așteptăm la vizionare!
Cod ofertă / ID BLITZ: P12351
Id intern: P12351

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 1
Nr. locuri parcare: 3

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici