Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Casa de vacanta la munte ,Moeciu de Sus

Brasov, Brasov Acum 4 săptămâni 75.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

80

An finalizare construcție
2008
Suprafață teren (m²)
384
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Casa de vacanță situată într-o zonă mirifică de munte, construită în anul 2008, oferă liniștea și confortul ideal pentru o escapadă departe de agitația urbană. Proprietatea dispune de 57 mp la parter, unde se găsesc doua camere spațioase, o bucătărie complet echipata și o baie. Curtea generoasă include mai multe anexe și oferă posibilitatea de a parca mașina, fiind perfectă pentru activități în aer liber sau relaxare la umbra copacilor. In partea din spatele casei mai avem o constructie inscrisa in Cf unde mai regasim o camera si o bucatarie de vara. Avem si beci . Casa necesita izolatie exterioara in prezent.

Mansarda este pregătită pentru extindere, având deja trasă țeava pentru scurgere, facilitând astfel amenajarea unei băi și a unor camere suplimentare. Un balcon generos completează spațiul de la mansardă, oferind priveliști spectaculoase asupra peisajului montan. Supraveghere video de la distanta de pe orice device-uri.

Casa este dotată cu geamuri și uși termopan, asigurând o izolație termică și fonică de calitate. Deși gazul este tras până la poartă, în prezent casa este încălzită cu sobe pe lemne. Alte facilități includ un puț forat și o fosă septică foarte mare, garantând astfel un confort sporit și autonomie. Această casă de vacanță reprezintă o oază de liniște și relaxare, ideală pentru iubitorii naturii și ai peisajelor montane. Va asteptam la vizionare.
Cod ofertă / ID BLITZ: P129300
Id intern: P129300

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 1
Nr. locuri parcare: 2
Utilități: Curent

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici