Anunțul a fost dezactivat!

Casa de vanzare Comuna Barla, Arges

Barla, Arges Acum 5 luni 27.500 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

65

An finalizare construcție
2005
Suprafață teren (m²)
1430
Stare proprietate
Rezonabilă
Mobilat/Utilat
Parțial
 Preț negociabil

Va oferim la vanzare 2 case in comuna Barla, satul Selareasca, judetul Arges, oferind o oportunitate unica de a trai intr-o zona pitoreasca la tara. Proprietatea este amplasata pe un teren generos de 1430 mp, oferind spatiu suficient pentru gradinarit, relaxare si activitati in aer liber.

Casa are o suprafata utila de 74 mp si este compusa din 3 camere, o bucatarie si o baie. Designul interior este functional, cu o distributie eficienta a spatiului, creand o atmosfera primitoare si confortabila. Ferestrele largi permit patrunderea luminii naturale in toate camerele, oferind o vedere frumoasa catre peisajul inconjurator.

In exterior, proprietatea ofera multe posibilitati de a te relaxa si a te bucura de natura. Gradina este bine ingrijita, cu plante frumoase si spatiu pentru cultivarea propriilor legume si fructe. O terasa generoasa ofera un spatiu perfect pentru mesele in aer liber si pentru petrecerea timpului cu familia si prietenii.

Aceasta locatie este ideala pentru a experimenta stilul de viata rural si pentru a te bucura de natura in toata splendoarea sa, departe de agitatia urbana.

In concluzie, aceasta casa de vanzare la tara ofera un stil de viata autentic si linistit, cu toate facilitatile moderne necesare pentru confort si comoditate. Este o oportunitate excelenta pentru oricine cauta sa se mute la tara si sa traiasca intr-un mediu natural si sanatos.

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici