Anunțul a fost dezactivat!

Casa cu 3 camere, teren 500 mp, zona pitoreasca, Lipova

Lipova, Arad Acum un an 36.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

70

An finalizare construcție
1970
Suprafață teren (m²)
500
Stare proprietate
Bună

Golden Real Estate vă propune spre vânzare o casă cu 3 camere, situată în apropierea centrului, într-o zonă pitorească din localitatea Lipova, cu o suprafață construită de 100 mp, utilă de 70 mp, un front stradal generos de 20 ml și teren de 500 de mp.

Proprietatea este construită din cărămidă și văiugă și se compune din 3 camere spațioase, hol, cămară pentru alimente, două anexe gospodărești și o bucătărie de vară.

Edificată în anul 1970, casa are ziduri groase, fără fisuri, igrasie sau infiltrații, dispune de câteva anexe, un garaj auto, o curte betonată și o grădină unde se află câțiva pomi fructiferi și viță de vie. Bucătăria de vară este mobilată și utilată și face parte dintr-un alt corp de clădire, situat în imediata apropiere, unde se mai află o afumătoare și o pivniță.

Casa beneficiază de o fântână cu apă potabilă și pentru irigat, apă de la rețea în curte și canalul în fața casei, curent monofazic, iar încălzirea locuinței se face prin teracote cu lemne. Se vinde parțial mobilată, iar ca amenajări, dispune de parchet din lemn masiv, uși și geamuri din lemn, ușă din fier pentru acces pietonal și auto.

Ca amplasare, este situată pe o stradă asfaltată într-o zonă colinară cu panoramă pitorească, în apropierea centrului, la nivel local existând marketuri, grădiniță, piață agroalimentară, școală, spital etc.

Preț: 36.000 euro, negociabil.
COMISION 0%
Agent exclusiv Golden Real Estate.

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Canalizare

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici