Anunțul a fost dezactivat!

Casa din caramida, 313 mp teren, zona centrala, Lipova

Lipova, Arad Acum un an 43.500 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

75

An finalizare construcție
1980
Suprafață teren (m²)
313
Stare proprietate
Bună

ID anunț: CP1277088
Golden Real Estate vă propune spre vânzare o casă poziționată pe o stradă centrală în localitatea Lipova, cu o suprafață totală de 313 mp, o suprafață construită de 95 mp, utilă de 75 mp și un front stradal de 9 ml.
Casa se compune din 2 corpuri de clădire astfel: clădirea principală are 2 camere, un hol, bucătărie, o baie cu cabină de duș, dotată cu boiler pe lemne dar si electric, precum și o pivniță; în curte mai există câteva dependințe: o bucătărie de vară, o afumătoare, o cămară pentru alimente și un depozit pentru lemne, toate din cărămidă. Tot în curte se mai află și un solar pentru legume, pomi fructiferi și viță de vie.
Casa are fundație solidă din piatră, zidurile sunt în totalitate din cărămidă, camerele, bucătăria, baia și holul dispun de gresie și faianță, uși din lemn și termopan, iar încălzirea se face cu sobe de teracotă (pe lemne).
Proprietatea beneficiază de acces pe două străzi, în față pe o ușă pietonală, iar în spatele casei, pe o ușă de fier cu acces auto, o grădină mică și dispune de toate utilitățile existente în zonă: apă, canalizare și curent. Casa se vinde nemobilată, dacă se dorește și mobila, se va plăti diferența de preț.
Ca amplasare, este situată pe o stradă liniștită, cu marketuri, grădiniță, piață, școală și cabinete medicale în imediata apropiere.

Preț: 43.500 euro, negociabil.
COMISION 0%
Agent exclusiv Golden Real Estate.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici