Anunțul a fost dezactivat!

Casa din Vie Pensiune Optimizată Energetic De Vânzare, ...

Apateu, Bihor Acum 11 luni 237.000 EUR
Zona

Central

Tip tranzacție

Vânzare

Tip

Hotel/Pensiune

Suprafață utilă (m²)
240
 Preț negociabil

Dă-mi voie să-ți prezint Casa Din Vie. O afacere în turism care îți va genera un return de minim 40.000 Euro încă din primul an de exploatare (pe dovedite).

La doar 12 km de Oradea, în localitatea Apateu la nr. 30 îți propun spre achiziție această pensiune optimizată energetic, cu 5 dormitoare, 3 băi, cu bucătărie mare, loc de luat masa pe măsură + o terasă de toată frumusețea, lucruri de care se vor bucura grozav viitorii tăi clienți.
Toate astea pe lângă multiplele posibilități de agrement pe care locația aceasta le oferă.

Terenul aferent are 2248 mp, așa că este loc suficient de zburdălnicie pentru copii, iar grădina este înțesată cu vie și pomi fructiferi, unde oaspeții tăi vor putea regăsi aromele și miresmele copilăriei.

În curte găsești piscina de 8 x 3 metri, încălzită, ce dispune de un sistem automatizat de recirculare și filtrare a apei și pentru dozarea substanțelor de dezinfectare.
Curtea dispune de baie cu duș și vestiar, iar lângă piscină ai un duș în aer liber. Confort la tot pasul, așa cum îți promiteam de la început.

Chiar lângă piscină ai pentru oaspeții tăi ciubărul cu jacuzzi unde se vor bucura de băile în aer liber, inclusiv în zilele de iarnă.

Gazonul tip rulou, cu sistem automat de irigare, contribuie și el la confortul unei vacanțe tihnite, iar undeva mai alăturea, se află locul de joacă pentru copii.

Haide să-ți spun și despre clădire.

Ar fi bine să știi că sursa de încălzire este o pompă de căldură sol-apă Dimplex, iar pe casă urmează să fie montat sistemul de panouri solare.
Important! Încălzirea îți vine prin pardosea.
Ai idee ce economie de bani și stress îți vor aduce cele de mai sus?

În plus, ai climatizare în fiecare cameră, deci nu trebuie să-ți faci griji pentru confortul musafirilor în zilele toride de vară.

Bucătăria este complet utilată și mobilată.

Terasa a fost gândită în așa fel încât să ai loc suficient pentru oricâți oaspeți ai avea. Ai un sistem de geamuri glisante aici, de jur împrejur, care vor face impresie tare frumoasă.

La demisol găsești crama în care musafirii își vor savura vinul făcut din via din grădină.

Toate facilitățile astea sunt supravegheate de un sistem video cu 6 camere, iar întreg sistemul (video, climatizare, încălzire, irigare) poate fi controlat din telefon.

Și un secret. La circa 2 km de proprietate se construiește nodul care va face legătura cu următorul inel de centură al orașului Oradea, de unde turiștii vor avea acces rapid și facil la alte puncte de interes din zona Oradiei, dar și accesul rapid în oraș.

Investind aici, vei putea oferi oaspeților tăi calmul, liniștea și pacea copilăriei petrecute la țară, dar cu tot confortul pe care viața modernă îl poate oferi.
Acum, toate astea le găsești la un preț cu care nu ai putea construi în ziua de azi.

Sună Acum pentru a programa o întâlnire.

An finalizare construcție: 2013
Stadiu construcţie: Finalizat
Număr încăperi: 5
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 4

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici