Anunțul a fost dezactivat!

Casa D+P+M cu teren de 1500 mp

Rascruci, Cluj Acum 3 zile 220.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

200

An finalizare construcție
2000
Suprafață teren (m²)
1500
Stare proprietate
Bună

Agentia GFT Delta Office vă prezinta o oportunitate unică de achiziționare a unei proprietăți spectaculoase în frumoasa localitate Rascruci din județul Cluj. Casa de vânzare se află pe strada Gării și beneficiază de toate facilitățile necesare pentru o viață confortabilă și relaxantă.
Amplasată la doar 25 de kilometri de Cluj-Napoca, pe strada principală a localității, casa beneficiază de o poziție excelentă, cu orientare spre sud, ceea ce vă va permite să vă bucurați de soare în fiecare zi. De asemenea, fontul stradal cu gard de piatră și poarta cu telecomandă oferă siguranță și intimitate.

Cu o suprafață generoasă de 200 de metri pătrați, această locuință vă oferă spațiul perfect pentru a vă bucura de intimitate și liniște. Cu două băi și patru dormitoare frumos amenajate, trei dintre ele cu balcon propriu, living generos si bucatarie veți avea suficient loc pentru a găzdui familia și prietenii într-un mod confortabil și elegant.
Proprietatea impresionează și prin terenul generos, cu o suprafață pavată cu piatră și alei ce depășește 1400 de metri pătrați. Aici veți găsi două zone de relaxare și o terasă amenajată cu flori, 2 Lacuri decorative cu pesti si fantana arteziana, arbusti si pomi fructiferi, zona special amenajata si acoperita pentru gratar si cuptor integrat, perfecte pentru petrecerea timpului liber în aer liber.
De asemenea proprietatea dispune de teren arabil delimitat pentru culturi agricole, 2 solare profesionale pentru legume si fructe, spatiu delimitat dedicat gainilor, 2 Boxe depozitare, bucatarie de vara complet utilata si amenajata, dotata cu aer condiționat.
Un alt mare avantaj al acestei case este existența unui garaj pentru două mașini, cu o camera de depozitare și o pivnița generoasa.

Prețul acestui imobil impresionant este de doar 220.000 euro, o investiție extrem de avantajoasă având în vedere toate dotările și facilitățile pe care le oferă. Casa este complet mobilata si utilata, având un confort deosebit de nivelul 1, ceea ce o face o alegere ideală pentru clienții pretențioși.
0371237339

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici