Anunțul a fost dezactivat!

Casă exclusivistă cu adevărat demnă de pretențiile tale

Brasov, Brasov Acum 5 luni 420.000 EUR
Zona

Vest

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

500

An finalizare construcție
1911
Suprafață teren (m²)
629
Stare proprietate
Nouă
Mobilat/Utilat
Complet

Descoperă o proprietate de lux unică în genul ei, care îndeplinește cele mai înalte standarde.
Este o oportunitate rară - o casă complet amenajată, situată la doar 10 km distanță de noul AIGB - Aeroportul Internațional Ghimbav Brașov.

Închipuie-ți cum ar fi să trăiești într-un stil de vacanță și relaxare, beneficiind în același timp de acces ușor către zone interesante și atracții captivante. Această proprietate este amplasată în Țara Bârsei, o regiune cu o istorie bogată și o dezvoltare continuă, care o transformă într-un pol de interes regional. Mai precis, se află în municipiul Codlea, o localitate cu o istorie fascinantă.

Istoria prezintă că așezarea Codlea a fost fondată de coloniști germani în perioada în care Ordinul Teutonilor își desfășura activitatea în Țara Bârsei. Localitatea a fost concepută ca un sat cu o singură stradă, având în centru o piață și o biserică. Proprietatea noastră este amplasată într-o zonă liniștită, pe Strada Câmpul Alb, nr. 6, la doar câteva minute de mers pe jos de Biserica fortificată din centrul localității, primăria orașului Codlea și zonele comerciale.

Această proprietate este mult mai mult decât o casă - este o reședință cu adevărat specială și elegantă. A fost renovată complet într-un proces de doi ani, oferindu-ți confortul unei locuințe noi, dar păstrând arhitectura și istoria ei din anul 1911.

Toate detaliile acestei proprietăți respectă cele mai înalte standarde, iar pentru aceasta s-au investit timp, bani și materiale de cea mai înaltă calitate.

Iată câteva dintre caracteristicile ei, dar te provocăm să descoperi și celelalte:
• Pardoseală din travertin adus din Italia în zonele comune de acces, parchet triplu stratificat de 12,5 mm adus din Austria și tâmplărie termopan de ultimă generație importată din Germania.
• Elemente de smart home, video interfon inteligent, camere de supraveghere.
• Mobilier și electrocasnice moderne.
• Design contemporan cu utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate, scară interioară din stejar recondiționată, sală de sport și saună.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele care fac din această proprietate o adevărată bijuterie.

Ca reprezentant al companiei RE/MAX Central și expert în vânzarea de case, sunt aici pentru a vă ajuta să găsiți casa potrivită pentru voi și să vă ofer suportul necesar pe tot parcursul procesului de achiziție.

Te invit la o vizionare pentru a te convinge că această proprietate este cu adevărat demnă de pretențiile tale.

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: 3
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Demisol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici