Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Casa frumoasa in inima cartierului Andronache

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 5 luni 170.000 EUR
Zona

Andronache

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

130

An finalizare construcție
2005
Suprafață teren (m²)
150
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Nemobilat

Va propun spre cumparare una din cele mai bine amplasate si frumoase case din cartierul Andronache, situata in inima cartierului, pe strada Oituz numarul 23, la intersectia dintre strazile Oituz si Nicolae Zamfir. Este construita in 2005 si este dispusa pe doua nivele, parter si mansarda.
La parter avem un salon ce poate fi deasemenea birou sau dormitor cu acces direct spre curtea betonata tip terasa din care avem acces la garajul acoperit si incalzit tot la parter mai avem un alt dormitor, dormitorul matrimonial cu aproape 20mp ca si suprafata deasemenea a carui destinatie se poate modifica functie de profilul cumparatorului, baia de la parter are o cada mare, bideu si lavoar, este deservita de doua instalatii boiller marca Ariston si bucataria unde avem aer conditionat si centrala termica marca Viessmann, la parter baia, bucataria si holul au incalzirea in pardoseala, restul camerelor fiind incalzite de calorifere. La etaj avem un salon open space de 55mp, baie si balcon tip terasa ce ofera o panorama placuta. Casa este racordata la toate utilitatile, beneficiaza de monitorizare video, senzori de miscare si alarma. Avand pozitie de colt se preteaza si pentru a i se schimba destinatia in spatiu comercial cu investitiile aferente bineinteles.
Zona este foarte buna, linistita, ne aflam practic intre Pipera si Colentina, la mai putin de 500m de Parcul Plumbuita, Lidl Andronache, cu acces facil spre A3 si A2 prin Sos Fundeni sau DNCB - Centura Bucuresti. Carrefour Colentina este la 5 minute, Mega Image Andronache la 2 minute, sunt scoli si licee in apropiere. Pentru pasionatii de munte suntem practic la intrare in Bucuresti pe stanga cand revenim in localitate pe A3. In zona Pipera se ajunge in 5-10 minute maxim prin Strada Petricani (aviz corporatisti - Va asteptam sa va mutati la casa:)), iar in Zona Floreasca-Dorobanti-Barbu Vacarescu deasemenea ajungem in 5-10 minute prin Fabrica de Glucoza.
Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati, Daniel Dumitru Duta, Apulum94.

Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1
Curent
Apă
Gaz
Canalizare
Încălzire
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici