Anunțul a fost dezactivat!

Casă, 5 camere, cartierul Primăverii, 156mp, curte 355 mp

Sibiu, Sibiu Acum 3 săptămâni 339.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

156

An finalizare construcție
2018
Suprafață teren (m²)
463
Stare proprietate
Bună

Această casă individuală, situată într-o zonă liniștită din cartierul Primăverii, oferă un stil de viață rafinat și modern, structurată pe parter, etaj și pod. La parter, vă întâmpină un hol elegant, un living cu acces la terasa însorită, o cameră pentru birou, un dressing, o cameră tehnică, o baie și o bucătărie spațioasă cu debara.

Etajul dispune de 3 dormitoare și 2 băi, iar dormitorul matrimonial impresionează prin baia proprie cu cadă și cabină de duș, un dressing bine organizat și balcon privat. Dormitorul destinat copiilor dispune, de asemenea, de dressing și balcon. Curtea generoasă de 363 mp este amenajată cu pavaje și pământ fertil, inclusiv stație de încărcare pentru mașini electrice și 2 spații de depozitare. Casa dispune de panouri solare de 6W, care produc în medie 750 kw pe lună.

Poarta de acces auto acționată electric și încălzirea în pardoseală în toată casa, cu termostate individuale, aduc un plus de confort și eficiență energetică. Finisajele de calitate, izolația cu vată bazaltică, geamurile cu 3 foi și tâmplăria PVC subliniază atenția la detalii. Predarea se realizează la stadiul de mobilat și utilat complet, iar achiziția poate fi realizată prin credit bancar.

Id intern: P103420

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 3
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Sistem irigaţie
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici