Anunțul a fost dezactivat!

Casa in Covasint in zona buna cu constructii de peste 200 mp

Covasint, Arad Acum 4 săptămâni 109.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

170

An finalizare construcție
2001
Suprafață teren (m²)
2344
Stare proprietate
Bună

Profi Imobiliare va ofera spre vanzare in exclusivitate un teren de 2344 mp in loc. Covasint cu peste 200 mp de constructii.

Daca vrei sa locuiesti aproape de lacul din Ghioroc si in zona plina de viticultura atunci acest anunt este pentru tine.

Pozitionarea: mun. Arad, localitatea Covasint, str. Florilor, intre case, drum asfaltat.

Teren: 2344 mp cu front stradal de 30 ml

Constructia 1: casa in suprafata de 120 mp contruita din bca si boltari de beton pe fundatie de piatra de codru si este compusa din bucatarie foarte mare, living spatios, 2 dormitoare, 2 holuri, 2 intrari, 1 baie cu cabina cu hidromasaj si o pivnita pe toata suprafata bucatariei.

Constructia 2: casa in suprafata de 50 mp contruita din vaiuga pe fundatie de piatra de codru care este lipita de casa principala printrun hol comun si este compusa din doua camere mari.

Constructia 3: casa in suprafata de 50 mp contruita din vaiuga si este compusa din doua camere mica la intrare si una mai mare.

Constructia 4: anexa in suprafata de 30 mp contruita din BCA pe fundatie de beton si este compusa din doua incaperi folosite ca spatii de depozitare si un 1 spatiu pentru caini.

Amenajari interioare disponibile la constructia 1: geamuri de termopan, usa de termopan, instalatie sanitara si sistem de incalzire pe cupru, parchet laminat, gresie si faianta in bucatarie si baie, spoturi luminoase in tavane, etc.

Utilitati: curent mono si trifazic, apa, prister, internet.

Incalzirea se realizeaza prin intermediulunei centrale pe lemne cu sursa externa de curent, boiler electric, 3 sisteme de climatizare, tavane false cu izolatie de vata minerala, , usi de interior din lemn stratificat

Pretul intregii proprietati este de 109.000 Euro.

Pentru detalii, vizionare si ofertare va rog sa ne contactati la telefon: 0729 954 119, 0744 326 529. Profi Imobiliare Arad

________________________________________________________________________________________________________

Indiferent daca sunteti în cautarea unei case pentru a va muta cu familia sau doriti sa investiti în proprietati imobiliare, sunt aici sa va ofer asistenta ca procesul de vânzare, cumparare sau inchiriere a unei proprietati sa fie unul lin si fara stres pentru d-voastra.

Voi lua în considerare toate preferintele dvs. în ceea ce priveste locatia, dimensiunea, pretul si alte criterii importante, precum si achizitii prin credite imobiliare de orice tip prin toate bancile partenere.

Va voi ghida prin toate etapele, de la evaluarea proprietatii si negociere pana la finalizarea tranzactiei si transferul proprietati.

Sunt aici pentru a va ajuta sa luati decizii bine informate si sa va asigurati ca faceti cea mai buna alegere pentru dvs.

Alexandru Bostan - Consultant Imobiliar - 0729954119, 0744326529.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici