Anunțul a fost dezactivat!

Casa in localitatea Lipova, jud. Arad

Lipova, Arad Acum un an 55.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

115

An finalizare construcție
1980
Suprafață teren (m²)
360
Stare proprietate
Bună

ID: CP1241846
Golden Real Estate vă propune spre vânzare o casă situată în orașul Lipova, județul Arad. Imobilul fiind format din două corpuri de clădire după cum urmează:

- Corpul principal este compus din trei camere mari, o baie și un hol care decomandează încăperile, iar la subsol există o pivniță. Tot în acest corp de clădire se mai găsește și un garaj auto.
Această cădire este renovată relativ recent, având în camere parchet laminat, uși și geamuri din lemn și termopan, pe hol gresie, iar în baie gresie, faianțată și cabină de duș. În acest corp de clădire zidăria fiind din cărămidă arsă și nearsă.

- Cel de al doilea corp de clădire are în componență două camere, bucătărie, baie, o cămară de alimente și un hol. În aceste camere pardoseala este placată cu parchet laminat, iar în baie și bucătărie gresie și faianță, cu mențiunea că această baie este dotată cu cadă de duș. Ziduria acestei clădiri este din cărămidă arsă, iar geamurile și ușile fiind în totalitate din termopan.

- Curtea are accces auto care se face printr-o poartă metalică, pe unde se intră într-o curte pavată unde se află un foișor de lemn, în spatele clădirilor existând o terasă, iar în spatele acesteia există o grădină terasată.

Suprafața totală a terenului este de 360 mp, suprafața construită a casei este de 140 mp, iar suprafața utilă de 115 mp. Această casă fiind racordată la apă canal și curent monofazic, încălzirea acestor clădiri efectuându-se cu ajutorul teracotelor pe lemne.
Casa se vinde parțial mobilată.

Acest imobil se află într-o zonă colinară liniștită pe o stradă asfaltată la 5 minute de centrul localități, în apropiere se află: grădinița, școala, farmacia, Primăria și magazine alimentare, mijloace de transport în comun, stație CFR, autobus.


Preț: 55.000 euro, negociabil.
Agent exclusiv Golden Real Estate Lipova.

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici