Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Casa in zona Spitalului Judetean

Oradea, Bihor Acum 6 luni 120.000 EUR
Zona

Spitalul Judetean

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

85

An finalizare construcție
1906
Suprafață teren (m²)
640
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Va ofer o oportunitate unica de a achizitiona o casa veche, dar bine intretinuta, situata in zona Spitalului Judetean din Oradea, pe strada Gheorghe Doja. Aceasta proprietate impresionanta este construita pe un teren de 640 de metri patrati cu dublu front stradal, iar din acestia, 497 de metri patrati sunt curtea si gradina, oferind o oaza de liniste si relaxare intr-un oras agitat.

Casa este formata dintr-un antreu, o bucatarie, o baie, un living spatios, un dormitor si o camera tehnica unde se afla centrala pe gaz, oferind tot confortul necesar pentru o viata linistita.
Cu o suprafata construita de 108 metri patrati din caramida, aceasta casa detine si un garaj generos de 35 de metri patrati construiti, oferind suficient spatiu pentru depozitarea masinii si a altor lucruri personale.
Aceasta proprietate reprezinta o oportunitate excelenta pentru cei care cauta o casa spatioasa si bine ingrijita intr-o zona frumoasa si linistita din Oradea. Pentru mai multe informatii sau pentru a stabilii vizionarea imobilului ma puteti contacta telefonic.



Id intern: P75

Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 0%
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici