Anunțul a fost dezactivat!

Casa individuala 3 camere, 137 mp, 982 mp, Calea Ghirodei

Timisoara, Timis Acum o săptămână 225.000 EUR
Zona

Ghirodei

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

137

Suprafață teren (m²)
982
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Blitz porpune spre vanzare o casa perfecta pentru o familie de 3-4 persoane care are nevoie sa locuiasca în Timisoara si totodata sa beneficieze de mult spatiu si aer curat, aceasta casa face parte din categoria acelor proprietati care rar sunt scoase la vânzare. Iar oferta este extrem de avantajoasa: casa individuala de 137 mp utili si teren de 982 mp, în Timisoara, recent renovata, cu toate actele în regula.
LOCATIE - proprietatea este situata în orasul Timisoara, pe Calea Ghirodei, la 9 minute cu masina de centrul orasului, la 2 minute de mers pe jos pâna la statia de autobuz si la 3 minute de mers pe jos pâna la supermarket.

CASA - imobilul este compus de un corp de casa principal compus din trei camere, living, bucatarie, baie si hol de acces, având atasat un corp cu doua încaperi: o camera si o bucatarie.
Constructia este solida, cu pereti grosi, realizata în anii '80 si renovata complet în noiembrie 2022. Dispune si de un pod generos, acesta putând fi transformat în etaj sau mansarda, tavanul casei fiind din placa de ciment.

INTERIOR primitor, foarte fain compartimentat; dispune de gresie si faianta, parchet, geamuri cu termopane si rulouri, usi din lemn masiv, instalatii sanitare noi, electrice: prize, întrerupatoare, lustre led.
Confortul termic este asigurat de centrala Vaillant, totodata casa fiind foarte bine izolata.

TEREN - e o senzatie aparte sa te bucuri de cei o mie de metri patrati de teren al casei, de curtea generoasa ce o înconjoara, de spatiul verde si terasa imensa.
Cod ofertă / ID BLITZ: P6549
Id intern: P6549

Număr Băi: 1

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici