Anunțul a fost dezactivat!

Casă Individuală 4 camere, Harman

Harman, Brasov Acum 2 luni 320.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

140

An finalizare construcție
2022
Suprafață teren (m²)
633
Stare proprietate
Bună

Blitz va propune o oaza de liniste si confort situată la marginea rezervației naturale Lempes, un loc ideal pentru iubitorii de natură și aer curat.
Cu o suprafata utila de 140 mp si o curte de 630 mp, aceasta casa este dispusa pe doua nivele si compartimentata astfel: la parter avem un living spatios cu semineu electric Dimplex, cu suprafete vitrate generoase si cu iesire pe terasa, bucatarie open space cu dinning si spatiu tip insula pentru preparat mese gustoase, camara incapatoare si baie. Etajul, accesibil pe o scară din lemn de stejar masiv, găzduiește un dormitor matrimonial cu baie proprie , două dormitoare amenajate pentru cei mici, o baie cu duș walk-in și un dressing spațios.
Casa dispune și de un pod folosit ca spațiu de depozitare, garaj dublu cu poartă automatizată și acces direct la stradă, un foișor mobilat și o magazie.
Curtea spațioasă este frumos amenajată cu plante, arbuști ornamentali și gazon sportiv cu sistem de irigație automatizat. În plus, entuziaștii de fotbal se vor bucura de o poartă semiprofesională de 5 metri.
Construcția casei este realizată din cărămidă, având fațade ventilate cu vată minerală și încălzire în pardoseală pentru un confort optim.
Proprietatea se vinde mobilata si utilata asa cum reiese din fotofrafii.
Pentru mai multe detalii va invitam cu drag la o vizionare.
Cod ofertă / ID BLITZ: P129377
Id intern: P129377

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 3
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Sistem irigaţie

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici