Anunțul a fost dezactivat!

Casă la cheie Hemeius

Hemeius, Bacau Acum 2 luni 64.600 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

55

An finalizare construcție
2024
Suprafață teren (m²)
240

Vă propunem o casă plan parter, situată într-o zonă pitorească, la drumul principal și aproape de o pădure ce oferă un mediu natural unic pentru relaxare, cu acces facil la școli, transport și facilități urbane.

Pentru că ne pasă , am pus siguranța dumneavoastră pe primul loc, drept pentru care am conceput aceaste case evaluate în CLASA DE RISC SEISMIC RS4 ( cea mai înaltă clasă de siguranță existentă ) ceea ce face ca investiția dumneavoastră să fie sigură și durabilă.

CASA VALITO vă pune la dispoziție CARTEA TEHNICA a construcției cu toate CERTIFICATELE DE CALITATE a MATERIALELOR FOLOSITE.

Prețuri mici fără compromis

Oferta Valabila In Limita Stocului Disponibil


•61.600 € Plata Integrala in Avans

•63.100 € Plata in Avans de 50%

•64.600 € Avans 5-15%

Standard

-CERTIFICAT SEISMIC RS4

-ÎNCĂLZIRE IN PARDOSEALA

-IZOLATIE CU VATA BAZALTICĂ

-CANALIZARE

-APA CURENTA

-Gaz - Curent Electric

-2 Dormitoare

-Living Open Space

-Mansardă

-PLACA DE BETON

-TÂMPLĂRIE REHAU cu feronerie ROTO

-GRESIE ITALIA

-Parchet multistratificat 10 mm

- Beton de Stație cu Probe de Laborator

- Fier Certificat cu Probe de Rezistență

- Centrala Pe Gaz

- Tabla Tip Lindab

- Teren 240MP

- Acces Privat

Optional

- Mobilat


**Finalizare Etapa2 - estimat 06/2024 - 36 case**
Printre beneficiile acestei locuințe se numără și încălzirea în pardoseală, care vă oferă un confort termic deosebit și reduce costurile de încălzire. De asemenea, locuința este dotată cu vată bazaltică, asigurând astfel o temperatură plăcută în casă, atât vara, cât și iarna.

Toate utilitățile necesare vieții moderne sunt disponibile în aceste case: canalizare, apă curentă, gaz și curent electric. Pentru construcția fiecărei locuințe, am utilizat materiale de cea mai bună calitate, precum cărămidă Brikston și placă de beton pentru o rezistență superioară.

De asemenea, dorim să subliniem faptul că fiecare casă are mansardă, oferind astfel posibilitatea de extindere a spațiului locuibil.

Pentru confortul dvs., casele dispun de ferestre cu geam termopan și centrală pe gaz, asigurând astfel o climă interioară plăcută și eficientă energetic.

Fiecare casă este echipată cu tablă tip Lindab pentru acoperiș, un material durabil și rezistent la intemperii.

Opțional:

Vă oferim posibilitatea de a achiziționa casa mobilată, astfel încât să vă puteți muta imediat, beneficiind de un mediu cald și primitor.

Totodată, avem disponibile variante cu casă smart, pentru a aduce tehnologia în locuința dvs., și gazon premium pentru a vă bucura de un peisaj verde întreținut cu grijă.

Obiectele sanitare nu sunt incluse în preț, dar opțional sunt alese cu atenție, asigurând un design modern și funcțional în baie.

Aceasta este o oportunitate unică de a achiziționa o casă de calitate într-un ansamblu rezidențial de prestigiu. Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare.


Vă mulțumim pentru atenție și vă așteptăm cu drag să descoperiți Casa Valito 11!

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici