Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Casa la curte comuna, 2 PROPRIETARI, 134mp+terasa, loc de pa

Timisoara, Timis Acum 2 luni 90.000 EUR
Zona

Dambovita

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

134

An finalizare construcție
1960
Suprafață teren (m²)
172
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Parțial

Într-un colț liniștit al zonei Dâmbovița, se află o casă din cărămidă ce îmbină armonios tradiția și confortul modern. Situată într-o curte comună, împărțită doar cu un alt proprietar, această locuință oferă un spațiu generos și primitor, perfect pentru o familie care își dorește liniște și comoditate.

Construită solid și renovată integral în anul 2015, casa dispune de patru camere spațioase și luminoase, răspândite pe o suprafață utilă de 134 mp. Fiecare colț al casei a fost gândit cu grijă, de la materialele de calitate folosite la renovare, până la finisajele moderne care aduc un plus de eleganță și confort.

O terasă de 22 mp completează această locuință, oferind un loc ideal pentru relaxare în aer liber, fie că este vorba de o cafea dimineața sau de un grătar cu prietenii în weekend.

Printre facilitățile pe care le oferă această casă se numără și panourile solare, instalate pentru încălzirea apei, asigurând astfel un mod ecologic și economic de a gestiona energia. Izolația termică și fonică a fost realizată la standarde înalte, asigurând astfel un confort sporit pe tot parcursul anului.

Casa dispune de ferestre termopan, ce contribuie la o bună izolare termică și fonică, și de o centrală termică modernă care asigură o temperatură optimă în fiecare anotimp. Curtea comună, bine întreținută și plină de verdeață, adaugă un plus de farmec și oferă un spațiu plăcut pentru petrecerea timpului în aer liber.

Locația casei este un alt avantaj major. Situată în zona Dâmbovița, aproape de cafenele, magazine și mijloace de transport public, această proprietate oferă acces facil la toate facilitățile necesare pentru o viață confortabilă. Comunitatea este prietenoasă, iar vecinii sunt de încredere, creând un mediu ideal pentru traiul zilnic.

Prețul acestei case este unul competitiv, iar pentru detalii suplimentare și posibilități de negociere, sunteți invitați să ne contactați. Nu ratați ocazia de a achiziționa această locuință confortabilă și bine întreținută, perfectă pentru o familie care dorește să se mute cât mai repede.

Pentru mai multe informații puteți programa o vizionare!
Cod ofertă / ID BLITZ: P128356
Id intern: P128356

Număr Băi: 1
Nr. locuri parcare: 1
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici