Anunțul a fost dezactivat!

Casa la gri, Comuna Berceni!

Berceni, Bucuresti-Ilfov Acum o lună 110.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

151

An finalizare construcție
2016
Suprafață teren (m²)
430
Stare proprietate
De renovat
 Preț negociabil

TSA Real Estate va propune spre vanzare, o casa la gri situata pe strada Miorita nr 87b, ce dispune de 4 dormitoare,unul avand en-suite, 3 bai echipate cu geam pentru aerisire, un living generos, un dining, o bucatarie spatioasa, un subsol de 14mp, planul casei fiind unul foarte bine pus la punct dar si o terasa generoasa gnadita cu spatiu de grill si vedere in spatele casei. Anul constructiei 2015, in Comuna Berceni la doar 1km real distanta fata de noua statie de metrou ce urmeaza a fi inaugurata in anul 2024.

Casa are un proiect solid, cu poze facute de la turnarea fundatiei, cat si la fiecare pas al constructiei, folosindu-se numai materiale premium precum caramida poroterma, placi de beton groase intre etaje, termopane Salamander de inalta calitate iar planul arhitectural este unul de top ce permite finalizarea viitorului dvs camin la cele mai inalte standarde moderne.

Suprafata terenului este de 430mp, avand P.O.T ul de 25,8%, C.U.T. ul de 0,54, 6m la cornisa, inaltimea maxima de 8,5m, regimul de P+1+Pod iar suprafata desfasurata este de 233mp, iar cea construita de 111mp.

Pentru mai multe detalii, echipa TSA va sta la dispozitie iar pentru a programa o vizionare, va asteptam sa ne contactati!


Pentru aceasta proprietate, se percepe 0% comision de la cumparator!!!

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: 3
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Subsol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici