Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Casa la rosu Nojorid

Nojorid, Bihor Acum 10 luni 80.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

130

An finalizare construcție
2020
Suprafață teren (m²)
704
Stare proprietate
Nouă
 Preț negociabil

Agenția imobiliară Karimob vă propune spre achiziție comision 0% la cumpărător o casă în localitatea Nojorid la doar 5 km de Oradea .
Casa este situată într-o zonă foarte linistita a localității Nojorid, măsoara o suprafață utilă de 130 mp , se compune din: hol, 3 dormitoare , 2 bai, living open space , camera tehnica, si are suprafata de teren de 704 mp. Este construita din materiale de foarte buna calitate. Utilitati : apa, curent trifazic.
În cazul în care oferta noastră corespunde intereselor dumneavoastră pentru orice informații vă stăm la dispoziție, zilnic, în intervalul orar 8.00-20.00, la numărul de telefon 0751517576 precum și la sediul Agenției KARIMOB CONFORT , din Oradea, str Aleea Salca , nr 22.
Va mulțumim ca ne-ați vizitat !

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici