Anunțul a fost dezactivat!

Casa Moderna Dotata Lux de in Zona Cornisa

Targu Mures, Mures Acum o lună 630.000 EUR
Zona

Cornisa

Număr camere

6

Suprafață utilă (m²)

459

An finalizare construcție
2008
Suprafață teren (m²)
1411
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Casa Moderna Dotata Lux de Vanzare in Zona Cornisa
Fayora Imobiliare va ofera spre vanzare o casa moderna, construita in anul 2008, situata intr-o zona foarte buna a cartierului Cornisa, avand o suprafata utila de 459 mp.
Casa este compusa din demisol, parter, etaj si mansarda.
Demisolul este compus din: garaj pentru doua autoturisme, camera tehnica dotata cu centrala termica, boiler pe gaz cu posibilitatea alimentarii la panouri solare 350L, boiler electric 100L. Lobby cu posibilitatea delimitarii complete cu spatiu pentru chicineta, grup sanitar cu dus, spatiu fitness cu posibilitatea de instalarea a unei saune, un buncar ce poate fi folosit ca si pivinta sau crama.
La parter: un living open ndash; space cu sufragerie si bucatarie, o baie, un hol si doua terase acoperite.
Etajul/mansarda este compusa din: trei dormitoare fiecare cu terasa proprie, doua bai si un dressing.
Casa este dotata cu: climatizare cu chiller York, incalzire in pardoseala York, pardea de aer la bucatarie York, sistem de automatizare KNX, retea de voce/date la care se pot monta camere video, control a luminilor si a sistemului de climatizare de pe panoul touchscreen, toate intrerupatoarele sunt programabile cu tehnologie dimmer, sistem de alarma DSC cu 8 zone, cu detectoare de miscare si detectoare fum.
Structura de rezistenta este din zidarie portanta si samburi de beton, stalpi si plansee din beton armat, acoperis cu structura din lemn si invelitoare tip tigla BRAMAC.
Terenul aferent casei este in suprafata aproximativa de 1410 mp si este amenajata cu foisor si gratar, terasa si zona verde ideala pentru relaxare si petrecerea timpului liber.
Pretul de vanzare al casei este de 630.000 Euro, negociabil.
Contactandu-ne pe noi, daca sunteti clienti cumparatori beneficiati de servicii de consultanta gratuita si nu vi se va percepe comision.
Suntem pregatiti si hotarati sa va oferim cele mai bune solutii in domeniul imobiliar, fie ca este vorba de cele mai competitive preturi, oferte personalizate conform cerintelor dvs. sau de asistenta pe intreaga durata a efectuarii tranzactiei.
Cu responsabilitate, echipa Fayora Imobiliare face ca lucrurile sa se concretizeze, face ca oamenii sa isi indeplineasca visurile.


Număr Băi: 4
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici