Anunțul a fost dezactivat!

Casa moderna la prima inchiriere cu 4 camere si curte in Sel

Sibiu, Sibiu Acum 4 săptămâni 800 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

117

An finalizare construcție
2023
Suprafață teren (m²)
350
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Urmeaza sa te muti si cauti o casa complet mobilata, utilata si cu curte de inchiriat in Sibiu si imprejurimi !
Casa la prima inchiriere, in Selimbar, pe o strada privata, unde poti avea parte de acces usor, vecini linistiti si tot ce ai nevoie.
Se inchiriaza casa moderna compusa din 4 camere mobilate si utilate, decomandate, situata intr-o zona linistita din Selimbar judetul Sibiu departe de agitatia urbana, dar in acelasi timp aproape de facilitatile citadine cu o deschidere la strada privata pavata cu dale din beton si iluminata in totalitate. Face parte dintr-o zona predominanta de case cu regim redus de inaltime avand curte libera de 270 mp.
Imobilul este de tip duplex, a fost edificat in anul 2023 cu o structura foarte bine gandita pe doua nivele P+1E+Pod. Parterul iese in evidenta prin atmosfera pozitiva pe care o degaja spatiul, orientare buna catre soare, bucataria de 15 mp cu zona de dining de 10 mp cu acces in gradina, living foarte generos cu ferestre mari, baie cu dus si cu geam de aerisire, hol si camera tehnica.

La etaj sunt 3 dormitoare distribuite astfel: 3 dormitoare decomandate, baie cu dus.
Curtea libera a casei de 270 mp este foarte frumos amenajata cu gazon, cale de acces auto si alei pietonale pavate cu piscoturi si imprejmuita in totalitate. Casa detine si 2 locuri de parcare private.

Pret: 800€
Cod ofertă / ID: P20120
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de inchiriat din Sibiu, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.

Id intern: P20120

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Comision cumpărător: 50%
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici