Anunțul a fost dezactivat!

Casa plan parter, zona Iris

Cluj-Napoca, Cluj Acum o săptămână 150.000 EUR
Zona

Iris

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

75

An finalizare construcție
1970
Suprafață teren (m²)
283
Stare proprietate
Bună

Va prezentam o oportunitate imobiliara unica in orasul Cluj-Napoca! Casa de vanzare situata in zona Iris, este perfecta pentru cei care isi doresc un spatiu confortabil si functional.

Cu o suprafata generoasa de 75 de metri patrati, aceasta casa va ofera suficient spatiu pentru a va bucura de intimitatea si confortul dumneavoastra.

Casa este bine pozitionata, la doar 300 de metri de Iris Shopping Center, avand acces facil la toate facilitatile necesare: magazine, restaurante, scoli, gradinite si mijloace de transport in comun. De asemenea, casa beneficiaza de o orientare sud vest, asigurandu-va lumina naturala pe parcursul intregii zile.

Spatiul interior este compartimentat inteligent, oferindu-va doua camere luminoase, o bucatarie, o baie si un beci pentru depozitare. Cu un plan parter bine gandit, aceasta casa ofera tot confortul pe care il cautati.

In plus, beneficiati de o terasa spatioasa cu o suprafata de 5mp, unde va puteti relaxa si petrece timpul liber alaturi de cei dragi. Bucataria de vara mobilata si utilata de 16mp va ofera posibilitatea de a savura momentele de relaxare in aer liber, bucurandu-va de preparatele culinare preferate.

Casa este construita cu materiale de calitate, avand o structura solida din caramida. Geamurile termopan asigura izolarea fonica si termica, in timp ce acoperisul din tigla protejeaza proprietatea de intemperii. Sistemul de incalzire fiind asigurat de o centrala pe gaz.

Pret: 150.000 euro

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0749839689.

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 1
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Subsol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici