Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Casa Singulara 4 Camere Balotesti Nord - Il Grande

Balotesti, Bucuresti-Ilfov Acum 3 săptămâni 205.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

157

An finalizare construcție
1980
Suprafață teren (m²)
900
Stare proprietate
Bună
 Nu include TVA

Vrei sa locuiesti intr-o urbanizatie moderna, unde sa ai asfalt pana in fata casei, acces la toate retelele de utilitati, spatii verzi, parc, loc de joaca pentru copii si padure in apropiere?

Galaxy Good Residence va ofera spre vanzare case singulare (nu duplex) cu 4 camere dispuse pe parter, situate in Balotesti - zona Padurea Codrii Vlasiei - Edenland, construite de cel mai mare dezvoltator imobiliar din zona.

Fiecare casa are o suprafata totala utila de 157 mp, 183 m. p. construiti si suprafate intre 720 si 925 m.p. teren.

Casele se vand bransate la toate retelele de utlitati (apa, canalizare, curent, gaze, TV internet) si contorizate individual. Acestea sunt construite pe cadre de beton armat, pereti din caramida, izolate cu polistiren de 10 cm (eps 80), tamplarie PVC.

Casele sunt compartimentate astfel:

Living: 38 mp bucatarie open space care poate fi inchisa la cerere (camera tehnica separat pentru centrala 5 m.p.);

3 Dormitoare dintre care un dormitor matrimonial cu baie proprie in suprafata de 23 m.p. (probabil cel mai mare din zona) si inca 2 dormitoare de 13 si 14 m.p.

2 bai de 6 si 5 mp si o debara de 5 m.p.
Terasa acoperita in suprafata de 43 m.p., care poate fi inchisa.

Casele se vand la cheie, iar in momentul de fata exista doar 2 case disponibile, iar finsajele sunt la alegerea fiecarui client (bai complet utilate).

In zona gasim: gradinita de stat si scoala, paduri, DN 1 Value Center (Mall), centre comerciale, Edenland, restaurante, Laguna Verde, diferite facilitati pentru petrecerea timpului liber si hobby (balta de pescuit, centru de echitatie, parc de aventura, etc). Acces facil catre A2, DN 1, Tunari, Pipera, Bucuresti, Otopeni, Baneasa, Corbeanca, Moara Vlasiei, Sangov.

Acces facil prin DN 1, A3 si DJ catre Tunari, Pipera, Bucuresti, Cosmopolis, Otopeni, Corbeanca, Snagov, Buftea, Mogosoaia.

Casele sunt in diferite stadii de constructie, iar imaginile sunt din proiectelele finalizate. Pretul afisat nu include T.V.A.

Comision 0

Va oferim gratuit consultanta financiar - bancara si de risc, oferita de un consultant financiar autorizat.

#VerryGOODRESIDENCE
#GalaxyGoodResidence

Informatii eficienta energetica:
Clasa energetica: A
Consumul de energie primara: 104
Indicele de emisii echivalent CO2: 42
Consum de energie din surse regenerabile: 0

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici