Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Casa spatioasa cu 6 camere - Prundu - 0% Comision

Pitesti, Arges Acum 4 luni 850 EUR
Zona

Prundu

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

245

An finalizare construcție
2006
Suprafață teren (m²)
611
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Esti in cautarea unui spatiu pentru locuit sau noul tau birou? Aici este locul perfect: vila foarte bine structurata, situata in zona usor accesibila, cu acces facil atat auto, cat si alte mijloace de transport. Va propunem spre inchiriere o spatioasa cu 6 camere, dispuse pe parter, etaj si mansarda, situata in Cartier Prundu, Strada General Emanoil Barzatoescu.

Compartimentarea interioara:

- Parter: hol, living, bucatarie cu zona de dinning, grup sanitar. Accesul care etaj se face pe scara interioara prin 2 parti.

- Etaj: 3 dormitoare, grup sanitar, dressing si o mansarda super spatioasa cu spatii de depozitare.

Daca vrei sa te bucuri de liniste si de vecini de calitate, aceasta este solutia cea mai potrivita pentru tine si familia ta. Imobilul dispune de 6 camere si de o curte generoasa unde te poti relaxa alaturi de membrii familiei. Se inchiriaza pe termen lung, minim 1 an.

Pentru a înțelege cu adevărat avantajele și beneficiile acestui imobil de inchiriat , vă invităm să ne contactați pentru o discuție personală și o vizionare a proprietății. Amplasarea în Cartier Prundu, reprezinta un privilegiu, datorită proximității față de multiple puncte de interes al orasului. 0% Comision pentru chiriasi.
Id intern: P5318

Număr niveluri imobil: 2
Număr Băi: 2
Comision cumpărător: 0%
Nr. locuri parcare: 2
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici