Anunțul a fost dezactivat!

Casa superba Cristian

Brasov, Brasov Acum 11 luni 900 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

130

An finalizare construcție
2021
Suprafață teren (m²)
500
Stare proprietate
Bună

Regis Imobiliare va propune spre inchiriere o casa superba , ce se distinge prin linii moderne , situata in zona Cristian.

Casa este construita pe un teren de 500 mp , avand o suprafata utila de 130 mp. De asemenea proprietatea este dispusa pe un singur nivel cu urmatoarea configurare: hol de acces , living open space cu bucataria, trei camere dintre care doua dormitoare matrimoniale mobilate si utilate , doua bai , pod pe toata suprafata casei si trei terase din care una este inchisa.

Exigenta pentru calitate si confort a actualilor proprietari se regaseste in fiecare detaliu al acestei pretioase rezidente si de asemenea se remarca excelenta optimizare a spatiului locativ.

La interior, de cand pasesti,esti invaluit de o atmosfera calda data de culorile pastelate folosite, confort si utilitate prin mobilierul cu tuse moderne, luminozitatea oferita de spatiile mari, vitrate, intimitatea mult dorita.

Pozitionata ideal pentru a asigura accesul facil spre Brasov, viitorul Aeroport International, autostrada, dar si catre cele mai cautate statiuni si zone turistice din tara, precum Poiana Brasov, Castelul Bran, Dino Parc, etc, locatia este pitoreasca, cu panorama spre muntii Bucegi si Piatra Craiului.

Aceasta proprietate este situata la 10 minute de Brasov, 6 minute de Rasnov si 20 de minute fata de Bran, iar in proximitatea imobilului regasim: scoli, gradinite , magazine si mijloace de transport in comun care fac legatura directa cu Brasovul.

Comisionul agentiei este de 50% din contravaloarea primei chirii. Va asteptam cu drag pentru a viziona aceasta proprietate si pentru a va da mai multe detalii!

ID intern: 2921.

Număr Băi: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici