Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Casa Tecuci/Zona Pietei/Locuibila/Toate Utilitatile

Tecuci, Galati Acum o săptămână 42.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

56

An finalizare construcție
1985
Suprafață teren (m²)
206
Stare proprietate
Bună
 Preț negociabil

Această casă, aflată într-o locație privilegiată aproape de Piața Tecuci, oferă oportunitatea de a trăi confortabil în oraș. Cu o suprafață utilă de 56 mp pentru locuit și un teren generos de 206 mp, această proprietate combină beneficiile unui spațiu privat cu accesibilitatea urbană. Casa este echipată cu toate utilitățile necesare, inclusiv o centrală nouă cu alimentare pe gaz, asigurând căldură și confort consistent.
Interiorul cuprinde 2 camere spațioase, hol, baie și bucătărie, toate fiind finisate decent. Acoperișul nou și tabla Lindab adaugă un plus de siguranță și durabilitate. Detaliile interioare bine întreținute reflectă atenția la calitate și design. În plus, terenul din fața casei oferă oportunitatea de a crea un spațiu de relaxare plăcut.
Această proprietate reprezintă alegerea perfectă pentru o familie în vârstă sau pentru cei ce caută combinația dintre apartament și curte privată. Cu comision 0% pentru cumpărător, această casă deschide uși către un stil de viață urban autentic.

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Canalizare
Gaz

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici