Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Casa tip duplex cu gradina in Cisnadie, 4 camere, str. Lung

Cisnadie, Sibiu Acum o lună 139.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

118

An finalizare construcție
2022
Suprafață teren (m²)
268
Stare proprietate
Bună

Casa tip duplex cu gradina in Cisnadie, 4 camere, str. Lunga

Agentia Imobiliara New Concept Living ofera o casa de vanzare tip duplex in Cisnadie, reper str Lunga.

Descriere casa de vanzare in Sibiu - Cisnadie:

Casa este dispusa pe doua nivele, suprafata utila fiind de 118 mp si suprafata totala a terenului de 267.5 mp, cu deschidere la strada de 15 ml. La parter este amenajat un living de 30,80 mp cu iesire pe terasa si curtea imobilului, bucatarie separata, debara, baie de serviciu si hol cu casa scarii. La etaj se gasesc 3 dormitoare, din care 2 cu balcon, baie cu geam, hol si un dresing. Suprafata terenului liber este de 190 mp. In plus, aceasta casa dispune de 2 balcoane si o terasa cu suprafata de 13,20 mp.

Avantaje si beneficii complementare ale acestei case de vanzare in Sibiu:

- amplasata intr-o zona linistita, numai de case
- acces facil
- curte individuala cu gradina
- constructie noua
Aceasta casa de vanzare in Sibiu este intabulata si poate fi achizitionata imediat, atat cu resurse financiare proprii, cat si cu ajutorul unui credit bancar. Pretul imobilului ramane la fel indiferent de modul de plata ales de clientul cumparator.

Data de predare: Casa tip duplex este disponibila si se poate preda imediat.

Stadiul de predare: Imobilul se va preda la stadiul de alb la exterior si stadiul de gri in interior, cu posibilitatea finisarii la alb de catre constructor, contra cost.

Loc de parcare: In pretul acestei case de vanzare in Sibiu este inclus si 1 loc de parcare.

ID intern: 20733
(Ne cerem scuze pentru momentele #523;n care aceste termene nu sunt respectate. Agentia NCL doar reda informatiile comunicate de catre dezvoltatori)

Număr Băi: 2

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici