Anunțul a fost dezactivat!

Casa Vernesti, Buzau

Vernesti, Buzau Acum o lună 220.000 EUR
Zona

Nord-Vest

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

450

An finalizare construcție
1995
Suprafață teren (m²)
1360

Vila de vanzare in Vernesti! Casa are o suprafata utila de 192 mp/nivel si teren in suprafata de 1.000 mp. Casa se vinde impreuna cu un teren adiacent de 360 mp pretabil pentru gradina pomi fructiferi sau o alta destinatie la alegere, terenul fiind de asemenea intravilan. Pozitionarea casei este la soseaua principala.
Casa este edificata pe 3 nivele, P+1+M, si este compartimentata astfel: la parter regasim un living (38 mp), 2 dormitoare, bucatarie, baie (cada colt + cabina dus), camera tehnica (pentru masina de spalat, lada frigorifica + spatiu de depozitat).
Etajul casei dispune de 1 dormitor matrimonial (18 mp) + 2 dormitoare, o baie , o alta camera + spatiu mare de depozitare/de transformat in alte camere sau sala de sport). De asemenea regasim 2 balcoane: unul cu vedere in fata casei, cu iesire din dormitorul matrimonial, celalalt amplasat in spatele casei.
Mansarda are un spatiu generos de aproximativ 70 mp iar la subsolul casei se regaseste un beci de aproximativ 40 mp.
in curtea casei regasim un garaj inchis, cu intrare separata pentru acces facil al masinilor, foisor acoperit , gratar din caramida, leagan pentru copii. De asemenea in spatele casei se regasesc o serie de constructii tip camere dar si o constructie tip hala (70 mp doar hala) care ofera posibilitatea unui business pe cont propriu.
Gardul este metalic si solid. Curtea este in mare parte betonata, excluzand gradina din spatele casei. La exterior casa este protejata termic cu Porotherm de 8mm grosime. La interior, in majoritatea camerelor este parchet, bucataria si baile sunt finisate cu gresie si faianta, usile din interior sunt din lemn, iar ferestrele sunt majoritatea din termopan.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici