Anunțul a fost dezactivat!

Casă / Vilă 6 camere de vânzare CHIAJNA / ROSU/ ILFOV

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 275.000 EUR
Zona

Militari

Număr camere

mai mult de 5

Suprafață utilă (m²)

248

An finalizare construcție
2006
Suprafață teren (m²)
1002
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet
 Preț negociabil

Proprietate situată în Chiajna, zona Rosu, în apropierea Apa Nova, pe Strada Crinului, cu o suprafață de teren generoasă de 1000 mp. Clădirea, construită în anul 2006, beneficiază de un regim de înălțime S+P+M+P și este realizată din cărămidă dublă, cu izolație din polistiren extrudat de 5 cm.

Suprafața utilă a proprietății este de 248 mp, în timp ce suprafața desfășurată atinge 299 mp. Proprietatea dispune de utilități complete, inclusiv curent trifazat, gaz și fosa septica de 18m. Apa potabilă este asigurată dintr-un puț de adâncime de 15m, echipat cu dedurizator și filtru. De asemenea, canalizarea și rețeaua de apă publică sunt la doar 20m distanță.

Încălzirea locuinței este asigurată prin intermediul centralei proprii pe gaz și a centralei pe lemn de rezervă. La parter, se regăsesc spații precum living, bucătărie, cameră tehnică, acces către garaj, hol, dormitor, baie și dressing. Etajul oferă un dormitor matrimonial cu balcon, baie și dressing, precum și două dormitoare suplimentare cu o baie comună. Există și o cameră suplimentară ce poate fi utilizată pentru diverse scopuri, cum ar fi depozitare sau dressing.

Această proprietate este potrivită pentru cei care caută un camin generos, bine întreținut și cu numeroase facilități, beneficiind în același timp de o locație convenabilă în apropierea Apa Nova și cu acces ușor la utilități esențiale. Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați.

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: 3
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Gaz
Încălzire
Climă
Subsol

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici