Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Casa, Vila, Birou, Cabinet - P+M cu gradina 300mp - OTOPENI

Otopeni, Bucuresti-Ilfov Acum 10 luni 179.900 EUR
Zona

Nord

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

140

An finalizare construcție
2006
Suprafață teren (m²)
395
Stare proprietate
Bună

Vila excelenta pentru evadarea din cotidian, situata in nordul Otopeniului, partea estica cu o arhitectura conceptuala inclinata spre natura, deosebit de versatila si cu mici investitii se poate ingloba in orice proiect putand satisface cele mai inalte exigente. In suprafata totala construita 170mp, amprenta la sol 97mp, P+M, pozitionata excelent in apropierea DN1 cu deschidere generoasa de 23m la drum asfaltat lat de 9m, posibilitati multiple de parcare. Terenul pe care este amplasata vila este in suprafata de 400mp. Datorita unei arhitecturi ce conserva temperatura interioara si cu coeficienti termodinamici optimi proprietatea este deosebit de economa cu toate ca dispune de o curte libera generoasa de cca 300mp cu vegetatie matura ce te transpune in alta dimensiune. Imobilul este construit la standarde inalte si cu finisaje de lux, placari cu piatra naturala, mobila din lemn masiv, vitraj pe sud-est, eficienta termodinamica clasa A+. Proprietatea este pretabila atat pentru locuinta cat si pentru bussines , datorita pozitiei excelente destinatia poate fi pentru cabinet notarial, avocatura, medical, stomatologic sau ca sediu de companie, office.
Locuinta este mobilata si utilata complet, vesela, paturi, electocasnice si nu necesita nici o alta investitie, daca preferati sa o folositi ca locuinta. Disponibilitate la cerere!
Pentru mai multe detalii si vizionari, va stam la dispozitie!

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: mai mult de 3
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire
Climă

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici