Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea Preț mic la primul anunț Preț zero la al doilea
Anunțul a fost dezactivat!

Casă / Vilă cu 4 camere de vânzare

Bistra, Bihor Acum 2 săptămâni 39.500 EUR
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

84

An finalizare construcție
1960
Suprafață teren (m²)
3781
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet
 Ansamblu rezidențial

Vă propunem spre vânzare în exclusivitate cu comision 0% la cumpărător o casă cu 4 camere la Bistra, com. Popești, 57 km de Oradea și 19 km de Marghita.
Casa este alcătuită și din 4 camere, cu câte 17mp, două intrări separate, cu două holuri, ideală și pentru mai multe generații, bucătărie, baie, cămară pentru alimente. Casa este amplasată pe un teren de 3781 mp, cu o suprafață utilă de 84 mp și anexe gospodărești plus două șoproane, pivniță.
Casa a fost renovată, geamurile sunt termopane, camerele sunt cu parchet laminat, iar bucătăria și baia este cu gresie și faianță. Confortul termic este asigurat prin încălzire centrală pe solid cu calorifere, este racordat la rețeaua de apă, cablu TV, internet.
Casa se află lângă șoseaua principală, apropae de centrul satului, biserică, cămin cultural, magazine, stație de autobuz.
Vă așteptăm la vizionare!

Număr niveluri imobil: 1
Număr Băi: 1
Posibilitate parcare: Nu
Curent
Apă
Canalizare
Gaz
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici