Anunțul a fost dezactivat!

Casă / Vilă cu 5 camere de vânzare/ Cabana la munte

Somesu Rece, Cluj Acum o lună 249.000 EUR
Zona

Central

Număr camere

5

Suprafață utilă (m²)

180

An finalizare construcție
2001
Suprafață teren (m²)
1143
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

Va propunem spre cumparare, in exclusivitate, o proprietate care se afla situata in Somesul Rece, intr-o zona superba de munte, la doar 22 km de Cluj-Napoca, fiind marginita pe toata lungimea terenului de raul Somesu Rece, in apropierea padurii.
Constructia are o amprenta la sol de 220 mp si se afla pe un teren plat, cu o suprafata de 1143 mp, usor retras de la trafic, accesul de la asfalt fiind pe un drum privat. Casa a fost edificata in 2001 pe un singur nivel, cu o suprafata utila de 180 mp, la care se adauga 40 mp de terase acoperite. La intrarea in casa avem un antreu spatios, din care avem acces direct in zona de zi, cu o suprafata de peste 50 mp, care este impartita in zona de relaxare, unde este un semineu impunator, pe lemne, zona de dinning, care comunica cu bucataria open space. Zona celor 3 dormitoare este separata printr-un hol de zona de zi, oferindu-i intimitate. Dormitorul matrimonial are baie proprie, cu cada. Podul este inalt, astfel incat constructia se mai poate extinde cu aproape 100 mp prin mansardare.
Incalzirea se face cu ajutorul unei centrale termice pe lemne, se poate monta cu usurinta un arzator pentru peleti cu posibilitatea de a programa de la distanta temperatura ambientala prin termostat; apa este de izvor, canalizarea este proprie, cu fosa septica. Racordarea la gaz se va face in cursul anului curent, 2024. Proprietatea se vinde cu cota de 49/100 din drumul privat de acces la proprietate.
Pozitia unica, data de amplasamentul intr-o zona de platou insorit, langa apa si padure, cat si facilitatile acestei proprietati o fac o investitie foarte buna.
Se vinde aproape complet mobilata si utilata, cu exceptia catorva obiecte cu valoare sentimentala si a unor piese de mobilier.
Proprietatea are un potential de folosinta diversificat, de dezvoltare a unei afaceri in domeniul turistic, posibilitate de inchiriere pentru organizare de evenimente(caz in care poate genera un venit important), pentru locuinta permanenta sau pentru relaxare, ocazional.
Se accepta schimb cu un apartament in Cluj-Napoca.
Pentru detalii, va invit sa accesati video https://youtu.be/Al6Re7fjAOU.
Va astept sa descoperim impreuna farmecul acestei proprietati!

Număr niveluri imobil: mai mult de 12
Număr Băi: 2
Posibilitate parcare: Da
Nr. locuri parcare: 5-10
Curent
Apă
Gaz
Încălzire

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici