Anunțul a fost dezactivat!

Anunțuri similare

Casa visurulor tale, P+M, Intravilanul Piatra Neamt - Ciritei

Piatra Neamt, Neamt Acum o săptămână 104.900 EUR
Zona

Ciritei

Număr camere

4

Suprafață utilă (m²)

148

Suprafață teren (m²)
630
Stare proprietate
Nouă

OFERTĂ NOUĂ, CASA VISURILOR TALE!
CASĂ P+M, INTRAVILANUL MUN. PIATRA NEAMȚ, CIRITEI, ÎNTR-UN CADRU NATURAL DEOSEBIT, 104.900 EURO

Dacă iți dorești să locuiești într-o zonă verde și liniștită, cu o priveliște minunată și aer curat, FORTUNA IMOBILIARE îți propune spre achiziție o superbă proprietate compusa din casa P+M și 630mp teren, amplasată în intravilanul mun. Piatra Neamț, izolata de agitația și grijile urbei.
Imobilul, ce îmbină în mod unitar și armonios stilul modern, cu cel retro, este compus din casa P+M, cu suprafața construită la sol de 148 mp, edificată după anul 2009, pe fundație solidă din beton armat, zidărie dublă din cărămidă pe interior și BCA pe exterior (conferind un grad înalt de confort termic ), acoperită cu șindrilă bituminoasă fixată cu nituri ( cu izolație termică sub acoperiș ), cu planșeu din beton armat intre nivele.
Este compartimentată astfel :
La parter : 2 holuri, 2 băi, bucătărie, living, 3 dormitoare, camera centralei (cu centrala pe combustibil solid și puffer de 1.000 l) - prevăzută cu o mică baie de serviciu.
La mansardă ( cu acces pe scara metalica exterioară ) : open-space utilizat în prezent ca spațiu pentru recreere/ agrement ( biliard, tenis de masă, fotbal de masă etc. ), cu suprafața de cca 100 mp, cu diverse spații laterale pentru depozitare/ dressing. Spațiul poate fi amenajat după preferințe și necesități.
Proprietatea iți pune la dispoziție 2 locuri de parcare acoperite și o curte foarte frumos amenajată cu alei pietruite, flori, arbuști ornamentali, pomi fructiferi, viță de vie etc.
Se vinde echipată complet așa cum este prezentatăîn fotografii.
Preț 104.900 euro
Întrucât descrierea acestei proprietăți nu poate fi cuprinsă în câteva rânduri, pentru o prezentare detaliată te invit la sediul nostru, Fortuna Imobiliare, str. M. Eminescu, nr. 35, ap. 13, parter, lângă fostul Tribunal, tel. contact 0755.270.041.
Dacă vă place ceea ce vei găsi la fața locului, ne vom ocupa ca proprietatea să rămână mobilată, pentru a te bucura de o mutare și o instalare rapidă.
Oferta noastră completă o găsiți aici: https://imobiliarefortuna.ro/

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici