Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul Adaugă anunț GRATUIT și câștigă 100 lei pe zi Vezi aici regulamentul
Anunțul a fost dezactivat!

Casa/Cabana de vacanta 108 mp+teren 2,75 hectare+1 hectar pa

Nasaud, Bistrita-Nasaud Acum o lună 129.900 EUR
Zona

Central

Număr camere

3

Suprafață utilă (m²)

108

An finalizare construcție
2010
Suprafață teren (m²)
37500
Stare proprietate
Bună
Mobilat/Utilat
Complet

BLITZ va propune spre vanzare cabana/casa de vacanta +teren si padure in suprafata totala de 3,75 ha.

> Terenul Aprox. 3,75Ha din care 1Ha este padure iar 2.75Ha teren cu livezi de nuc, mar, ciresi, peri, pruni si vie.

Locatia este pretabila unui proiect local de dezvoltare rurala, in amonte fiind pasunile comunale.

Expunere panta SW.

Casa a fost construita in 2010, are aprox 108 mp utili plus spatii auxiliare separate de 38 mp. Proiect depus la Primaria Rebrisoara, cu toate aprobarile la zi.
Este compusa de 2 dormitoare si o camera tehnica la etaj, iar la parter o camera de zi, bucatarie (tip open space) si o baie.

Casa este locuibila, curata si mobilata. Nu necesita alte investitii majore.
>Vara este racoroasa si iarna calduroasa (izolatia de pe interior s-a facut prin diafragma sintetica permeabila, vata sticlata Isover si pereti rigips)
>Grosimea zidului aprox 27cm din care 15cm grinzi lemn / tratate anti mucegai la montaj, fiind in prezent la exterior chituite si lacuite / lac de yacht castaniu, lucrare facuta in vara anului 2023, iar 10cm din izolatii le reprezinta "coastele" interne din scandura umplute cu vata sticlata Isover 10cm grosime si 2cm placa rigips plus tencuieli.
> Hornul casei, aflat in centru acesteia, are izolatie facuta dintr-o camasa dubla de caramida cu un spatiu intermediar de 10cm, hornul fierbinte fiind inchis in interior, ofera o protectie maxima antifoc.
Un Focar de fonta este cladit in Semineu, arderea aerului fiind asigurata prin teava de aer, trasa pe sub placa din beciul casei. Faptul ca nu arde aerul din casa reduce riscul lipsei de Oxigen si a emanatiilor/intoxicatiilor cu monoxide de carbon .
>Din putul propriu, cu o capacitate de aproximativ 5 metri cubi, se face alimentarea cu apa a casei, la o presiune constanta de 1.0-1.1bar.
Alimentarea se face gravitational, prin cadere, darorita unei diferente de nivel de aproximativ 12 metri. Nu necesita hidrofor sau alte costuri de intretinere.
>Canalizarea si apele uzate sunt asigurat prin deversarea acestora Intr-o fosa de 1mc cu golire prin cadere in a doua fosa folosita pentru tratarea cu enzime de descompunere a apelor uzate. Apa fiind folosita ulterior pentru alimentarea florilor aflate de-a lungul drumului privat care urca pe proprietate spre casa.
>Energie electrica 220V monofazic, este asigurata din reteaua locala, prin intermediul unui cablu subteran propriu, tabloul electric / contorul electric fiind fixat la marginea proprietatii.
> Incalzirea se face cu lemn de foc, padurea proprietate personala fiind o sursa suficienta.
> Semineul asezat central, are incorporata o Basa cu glicol. Basa metalica din otel cu 6mm grosimea peretelui, cu o capacitate de 50litrii este racordata la caloriferele de la etaj si baie, circulatia agentului de incalzire se face cu ajutorul unei pompe de recirculare Grundfus clasa A+++.
> Circuitul de Apa rece si calda este separat, fiind preincalzit printr-o serpentina de cupru aflata in semineu si supra incalzita la nevoie cu un boiler electric Ferolli, de 20 litrii.
> Baie cu Wc, cabina dus si chiuveta... sunt disponibile.
> Bucatarie mobilata, frigider si aragaz inclus, apa curenta este trecuta prin 2 cartuse de 7 inch din Bumbac si Carbune.
In putul de apa, exista de asemenea un clapet de sens prevazut cu un filtru de particule.
> In spatele casei se afla o magazie ptr diverse, de dimensiuni 7x2 metri. Aceasta este alipita pe peretele de NE.
> In curtea interioara, O crama cu gratar, chiuveta, soba si afumatoare cu fum rece este disponibila. De asemenea spatiu de depozitare ptr diverse. Suprafata 3.5 x 7 metri. Cazan de tuica propriu (optional)
Pentru alte detali si vizionari va stam la dispozitie!!

Cod ofertă / ID BLITZ: P129878
Id intern: P129878

Număr Băi: 1
Curent
Apă

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici