Anunțul a fost dezactivat!

Casin | 2 Camere + Garaj | Herastrau | Arcul De Triumf |

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum 2 săptămâni 850 EUR
Zona

Arcul de Triumf

Număr camere

2

Suprafață utilă (m²)

70

An finalizare construcție
2010
Etaj
2
Compartimentare
Semidecomandat
Tip imobil
Bloc
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
4

Catalin Dumitru - Global Home - Real Estate - North - Herastrau - Nord - Arcul de Triumf


Situat în inima zonei Domenii-Arcul de Triumf, va propunem un apartament in imediata proximitate față de Piața Casin și faimosul Arc de Triumf, cu școli, cafenele și restaurante la doar câțiva pași distanță

Imobilul impresionează prin designul său modern și este complet mobilat și utilat, oferind o gamă variată de facilități. Fiecare colț este ingenios planificat pentru a oferi spații de depozitare generoase, facilitând o organizare eficientă.

Bucurându-se de lumină naturală, apartamentul dispune de o terasă generoasă, unde vă puteți relaxa și bucura de vremea buna.

Un beneficiu este reprezentat de locul de parcare subteran, asigurând nu doar siguranța vehiculului, ci și un acces facil prin lift direct din bloc. Această comoditate este esențială într-o zonă aglomerată, oferindu-vă un plus de confort în fiecare zi.

Descoperiți acest apartament, cu toate facilitățile la îndemână și poziționare privilegiată, acesta reprezintă o oportunitate unică de a trăi în stil metropolitan, în inima Bucureștiului. Contactați-ne acum pentru a programa o vizionare și a vă asigura locul în această locuință excepțională.________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P6288

Confort: 1
Tip imobil: Bloc de apartamente
Număr Băi: 1
Comision cumpărător: 50%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici